Zatvaranje (popunjavanje) rupa na plastičnim branicima!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zatvaranje (popunjavanje) rupa na plastičnim branicima!

Koliko bi bila MAX dubina Body poliester (fiber) gita koji bi bio izdržljiv, na neku normalnu eksploataciju! Voziti auto sa njim, naravno bez da ga čvrkaš!
    Rupe su duž celih branika na zadnjim branicima (a i prednjim), ja bih popunio sa fiberom, pa čisto pitam da li neko ima neka iskustva. Mislim da dubina rupe nije veća od 1cm (gore/dole neki mm), a i širina ne prelazi 1cm. Pri samom vrhu bi možda bilo i 3cm, gde je dubina od 1cm bilo samo po sredini!
    Evo prikačio sam i sliku, čisto zbog razumevanja, gde se nalazi ta rupe, koja je inače celom dužinom branika, kao što rekoh.
    Kad već dodajem i na prednji i na zadnji dodatke (odozdo), kao reših i da zapušim te rupe za lajsne!

POZZ!
  • zemunac72
    CBC Veteran
    • 08.12.2006
    • 154
    • zemun

mozes to da odradis sa fiber gitom ali ce ti trebati gomila gita. jedna konzerva je 750gr.posle fibera obavezno stavi zadnju ruku metal gita jer fiber pravi sitne rupice.

Comment

Originally posted by zemunac72
      mozes to da odradis sa fiber gitom ali ce ti trebati gomila gita. jedna konzerva je 750gr.posle fibera obavezno stavi zadnju ruku metal gita jer fiber pravi sitne rupice.
      Fijuu! Već sam mislio da neće valjati, da će mi pucati!
      Mislio sam da nije ona stara Srpska: Kasno Marko na kosovo stiže!

Znam da će otići, UPS, mislio sam: Otišlo je već dve!
      U 3. limenci sam!

Naravno da ću ići preko metal git, pa špric git! Jedino ne znam kako ću se snaći ...
      === !!! ===
      ...zbog prajmera za plastiku, da bi se farba uhvatila i na delove koji nisu pokriveni gitom!
      Da li se ceo branik presvlači tankim slojem NEKOG gita (mislim i ti delovi plastike koji nisu do sada farbani)?
      Da li onda možda ići preko cele površine sa onim BUMPER GITom (mislim preko svih površina i fibera i plastičnih delova branika) pa onda preko njega špric git i farba =ILI ...=!?

A evo kako je to ispalo (posle fibera)!
      Prednji (gotov sa fiberom):

Zadnji (još uvek nije gotov sa fiberom):

Comment

Working...
      X