Odvratan smrad iz ventilacionih otvora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rida1976
    CBC Početnik
    • 07.01.2008
    • 5
    • Sarajevo

Odvratan smrad iz ventilacionih otvora

Naime, prije 3-4 dana su mi u autopraonici oprali motor i od tada mi se u kabinu uvlaci nevjerovatan smrad, kad radi klima(ventilacija)...znam da samo i iskljucivo ima veze sa klimom ( ventilacijom ), jer ako mi je auto neko izjesno vrijeme stajalo, kad udjem u njega nista se ne osjeti...problemi nastaju kad ga upalim...automatski se upali i klima i istog trena se smrad pocinje uvlaciti u kabinu....Danas sam zamijenio i polen filter, ali nista...smrdi pa smrdi...Ima li iko ideju kako da ovo rijesim, ako je uopste moguce?
    Moram li cekati da samo izlapi, ako je i to uopste moguce?
    Ljudi pomagajte, bas gadno smrdi
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Po boljim prodavnicama imas da kupis sredstva (obicno srpejeve) za dezinfekciju klima uredjaja i sistema za ventilaciju. Problem je najverovatnije zbog gljivica koje su se razvile u vlaznoj sredini, moguce da je uslo malo vode od pranja motora u sistem za ventilaciju. Valjalo bi i da proveris cev za odvod kondenzovane vode iz klime, da se nije slucajno zapusila od prljavstine.

Nevezano sa ovim, u jednoj floridi je pacov napravio gnezdo i okotio se u prostoru za motor.....

Comment

Working...
    X