Navlaka za auspuh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nezki
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2007
    • 409
    • Beograd

Navlaka za auspuh

Planirao sam da na fabricki auspuh stavim navlaku na kraj. Naravno to radim jel je meni to potrebo cisto zbog stilske vrednosti, lep zvuk mi ne treba (dizel jbg), za to imam lepu muziku u kolima

Sada me interesuje koliko kostaju te navlake + koliko kosta da mi se one ugrade? Isao bi sa kvalitetnijim, da kupim jednom i ne razmisljam kad vec ne kupujem ceo auspuh.

Nesto na ovaj fazon, znaci dupli okrugli, eventualno manji:

Opel Corsa C by Nezki
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Kupis, sagnes se ispod kola s prigodnim srafcigerom i zasrafis na postojecu cevku od auspuha ... Pola minuta posla.
    Cena? Od 200din na buvljaku do 30-50e (zavisi gde gledas).
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zux
      CBC Senator XXL
      • 10.05.2005
      • 773
      • Beograd-Filmski grad

ako hoces da se to kvalitetno uradi onda zaboravi srafljenje, kupi kvalitetan prohromski nastavak i pravac auspuh servis na zavarivanje, ja

imam odlicno iskustvo sa RS nastavkom, koji je i posle 3 godine i dalje kao nov, stvarno topla preporuka za proizvode te firme

cena im je malo jaca (od 3.000 pa navise), ali definitivno vrede svaki dinar

Comment

• Nezki
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2007
        • 409
        • Beograd

@propulator pa i sam znas da ne moze na corsi tako posto cev ne ide ravno vec nadole, tako da mora da se secka

Definitivno bih isao da mi zavare ne bih da mi izgleda bzvz da se bas vidi da je navlaka

Zux gde mogu da pogledam te nastavke u BG-u? I koliko bi me izasle "ruke" za takav posao. Jos jedna stvar jel bi morao da secem malo branik da stanu, posto mi izgleda da je fabricki malo visi

Evo slike danas cu slikati malo bolje nemam ovde sliku
        Opel Corsa C by Nezki

Comment

• zux
          CBC Senator XXL
          • 10.05.2005
          • 773
          • Beograd-Filmski grad

Nezki tih nastavaka imas u skoro svim prodavnicama auto opreme, znam da imaju veliki izbor u ap sportu u v.stepe (u onoj odvojenoj manjoj kucici), u lav autu, u gl. i sl.
          mada najbolja varijanta ti je da odes u neki dobar auspuh servis i kod njih kupis nastavak (poznatiji servisi imaju sve te nastavke, a uglavnom ako uzmes kod njih ruke su ili dzabe, ili prilicno jeftinije nego obicno)

po slimi bih rekao da bi branik morao malo da se zasece, ali mozda slika vara...

Comment

• BaneT
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 562
            • Beograd

imaš veliki izbor subotom na Bubanj potoku. Neka firma iz Kragujevca, cene su šarene od 1000 din pa na gore. Ja sam na Fiestu stavio ovaj od 1000, i super je služio. Kao što već neko gore reče, batali šraf već ga vari.

Comment

• Nezki
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2007
              • 409
              • Beograd

@bane daj sliku tog tvog sto si radio
              Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Aki
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2006
                • 1133
                • Beograd
                • Yugo 1603, Yugo 1301

Ja imam RS nastavak, 2000din placen kada sam radio komplet izduv u VM auspuh servisu. To je u Bul. revolucije, posle male pijace... Imas nastavke koji menjaju i ne menjaju zvuk, naravno, uzeces onaj koji menja, nisi ljakse.
                "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                - Lousie Smith

Comment

• Nezki
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2007
                  • 409
                  • Beograd

Ljudi uporedjivao sam malo slike sa neta sa ovim RSport nastavcima.
                  RS imaju 2x76mm, tj. dupli ovalni. A na jednom britanskom forumu sam nasao lika koji isto ima 2x76mm

Sta mislite?

Opel Corsa C by Nezki

Comment

• RedboX
                    CBC Senator XXL
                    • 28.11.2006
                    • 1537
                    • Novi Beograd

Lepo izgleda i ja cu u skorije vreme da nabacim nesto ,ne treba mi ceo lonac. Nego da li mora dupli izduv? Mislim imas lepih i jednostrukih pa onih ovalnih sirokih...
                    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Ne mora dupli, ima single. Pogledaj kako je Joe uradio na MHR

Comment

• Nezki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2007
                        • 409
                        • Beograd

@vocko gde? daj link
                        Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Isto je dizelka u pitanju, koja je imala cevku zakrivljenu na dole.
                          Ovo je radjeno u jednom "auspuh servisu" u HR, posto je decko odande

Uzivo izgleda lepse, mada da sam na njegovom mestu stavio bih malcice veci.

Comment

• Nezki
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2007
                            • 409
                            • Beograd

Hm simpa izgleda, mada mi je mozda malo standardno, meni se bas svidja ovaj dupli, samo ne znam koliko je kompikovano i pametno to uraditi, posto moj lonac ima samo jednu rupu

Jel on menjao i zadnji lonac ili samo navario na stari?
                            Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Samo navario.
                              Pazi to je nastavak, nista on ne menja, samo drugacije izgleda. Mozes da stavis i cetvorostruki i nista mu nece smetati.
                              Jer dupli koji ti zelis da stavis izgleda kao slovo Y, ako razumes sta hocu da kazem.

Comment

Working...
                              X