Jel moze neko da mi kaze kako se skida dobos na Loganu i sta moze da se javi kao problem odnosno ima li ga potrebe uopste skidati ako hocu da ofarbam nekom bronzom u spreju. Bas je korodirao i bode mi oci. Znaci ako je neko skidao dobos na renoovim vozilima, verovatno je isti princip. Pretpostavljam da je zapekao.
Farbanje dobosa na Loganu
Collapse
X
-
Nije glupo, jer ja svarno ne znam sta ima kad se skine tocak, mislim moras dozvoliti da nismo svi automehanicari jer da jesmo koji ce nam forum. Ali dobro pusti sad to nego jer si siguran da treba radapciger, sustina pitanja da obezbedim sve sta mi treba za tu akciju od alata i tehnicke podrske. Kolko sam gledao manual na rumunskom mislim da se dobos oslobadja sa onim centralnim srafom preko kojeg ide kao neka gvozdena radkapnica, cini mi se jos da ima jedna osigurac i neka cevka.
Comment
-
-
Ma gledam kako da iscupam crtez iz manuala da ga postavim da vidite ali ako ne treba da skida to je naravno jos bolje. Mislim da ce prasina od rdje upadati u dobos a i zafarbacu onda onaj cep u sredini pa ce se tesko skinuti kad budem trebao da radim obloge. Ili mozda je bolje da koristim neko sredstvo za skidanje rdje.
Comment
-
-
Znaci prvo srafcigerom da skinem radkapnicu, pa onda centralni zavrtanj, e sad, da li ce da spadne dobos tada ako ga malo kuc, kuc ili mora da se vadi zeger i lezaj???
A drugo sta mu znavi ovo da ispred Nm?
Ovaj drugi moment je verovatno za zavrtnje tockova? I da pretpostavljem da se odnosi na serijske felne, a sta menja ako su alu felne?
I na kraju, jer mora bas kilo kljuc?
Comment
-
-
Znaci prvo srafcigerom da skinem radkapnicu, pa onda centralni zavrtanj, e sad, da li ce da spadne dobos tada ako ga malo kuc, kuc ili mora da se vadi zeger i lezaj???
A drugo sta mu znavi ovo da ispred Nm?
Ovaj drugi moment je verovatno za zavrtnje tockova? I da pretpostavljem da se odnosi na serijske felne, a sta menja ako su alu felne?
I na kraju, jer mora bas kilo kljuc?http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Rooky
Da ne bih otvarao novu temu..hteo bih da priupitam sledece:
Hocu da ofarbam dobose,kljesta,auspuh...
kad ih iscetkam-osmirglam...koja je najbolja farba..
znam da treba da izdrzi vece temperature i da li u toj farbi su sadrzani sastojci protiv korodiranja ili nesto drugo treba da premazem pre farbanja...
jel je bolje u spreju ili da mazem cetkom i koliko treba vremena da se osusi....hvala
Comment
-
-
Pozz cubase i dobrodoshao na Cannonballforum
Stvarno ne bi ni bilo u redu da otvarash temu pre nego shto se predstavish forumashima u ovoj sobi, odnosno prochitash pravilnik foruma. Upravo cesh u chlanu 8 tog pravilnika saznati kako da dodjesh do informacija koje su ti potrebne, jer si postavio uopshteno pitanje i o tome je ranije vishe puta pisano po forumu.
Pozz
Comment
-
Comment