HONDA Civic Sedan 1.6i

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nemi87
    CBC Član
    • 24.02.2008
    • 11
    • Beograd

HONDA Civic Sedan 1.6i

Vlasnik sam Honde Civic Sedan 1.6i 1990. godiste. Auto je kupljen tada sa full opremom sto podrazumeva svu struju bez kze unutra i to je to. E sad ja bih hteo mozda da je prefarbam u neku crnu boju (sada je metalik siva), i to nesto crno metalik, da sljasti malo, hocu i felne neke, muziku i auspuh novi. E sad, problem je sto sam skroz van auto sveta i uopste se ne razumem u sve one detalje, podatke i oznake koje imas pri kupovini svega sto ima veze sa autom. Istina tata se bavi automobilima, sudski vestak je, i u mali prst ih poznaje ali nema vremena niti zivaca time da se bakce. Meni treba pomoc pre svega da znam okvirno koliko to moze da kosta, zatim gde je najbolje da odradim to, da li mogu sve na jednom mestu ili da setam, itd, itd, itd...

Unapred hvala za sve predloge i odgovore!
    Pozdrav, Nemi...
  • BaneT
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 562
    • Beograd

pozdrav,

jel ti auto udaran? U smislu da li na autu ima nešto da se limariski radi? Sama cena farbanja zavisi od toga šta se želi, tipa:kvaliteta i top boje, dali se farba unutrašnjost motornog prostora i sl. cca 700-800e +/- koja stotina.

Comment

• nemi87
      CBC Član
      • 24.02.2008
      • 11
      • Beograd

Ma nije, mislim da nista ne bi trebalo da se radi. Ima doduse na prednjem braniku po sred udareno, tetka cuknula stubic (od nje sam kupio auto sa tim ostecenjem)..... Ma boju bih i onako na kraju, prvo bih felnice i muziku.

Comment

Drugar, na ovom forumu imas HONDA CLUB SERBIA,
        ako iko zna o Hondi, to smo mi, bolje postuj tamo pa da cujes iskustva i predloge...

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

sa slikama
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• nemi87
            CBC Član
            • 24.02.2008