Duga boje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ac1d
    CBC Veteran
    • 22.02.2008
    • 124
    • Velika Plana

Duga boje

Trebalo bi da odradim kompletno farbanje auta. Gledajući opcije natrčao sam na boje IBL Duga. Cena je više nego smešna red veličina 1000 dinara litar. Ima li ko iskustva sa ovim bojama, kako su se pokazale?
    "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
  • tamburski
    CBC Senator
    • 27.09.2007
    • 210
    • PANCEVO

Dobra je kada prodajes auto
    a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Brzo izblede, izgube sjaj, jeftina sintetika. Otvori se za neku kvalitetniju, mozes da biras... Body je ok sa cenama i kvalitetom, uvek mozes da uzmes nesto jos bolje. Ako nije metalik (kontam da nije, posto Dugu pominjes) nije neki izdatak, a boja autu znaci sve.
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• ac1d
        CBC Veteran
        • 22.02.2008
        • 124
        • Velika Plana

Ma već sam izabrao boju i otvorio sam se baš za Body po preporuci sa foruma, ali sam juče kopao po radnjama tražeći jeftinu varijantu za farbanje nečeg drugog i naleteo na ovo sa smešnom cenom.... hvala na odgovorima
        "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

Working...
        X