Prsla soferka :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nezki
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2007
    • 409
    • Beograd

Prsla soferka :(

Ljudi smorio sam se... Krecem danas na fax kad ono naprsla mi soferka Juce sam se oko 01h vratio gajbi i nista nije bilo, parkirao u basti, znaci bukvalno kao da se desilo preko noci. Vidite na slici kolika je, i samo se siri i siri
    Bio sam u glass servisu, kazu da ne moze da se popravi mora nova...

Jel vredi uzimati novu, ili da trazim polovnu ili da ostavim ovu nemam pojma, mnooogo me nervira.

Cene su svuda slicne staklo 80-90e, ugradjnja 20-30e

Opel Corsa C by Nezki
  • Williams
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 556
    • Beograd- Cerak

Pa mozes da vozis sa tom jos neko vreme, ako si u frci sa parama. Polovna je oko ~50e, ali se moze desiti da ima one sitne ogrebotine sto bi mene licno iritiralo. Nova u Glass service-u ti najverovatnije nece biti istog kvaliteta kao stara, tj imace manje slojeva, osim ako im ne naglasis da zelis original. U tom slucaju ce cena biti oko 3-4x skuplja i cekaces par dana da stigne.

Moj savet ti je da das~100e, uzmes ovu standardnu u Glass-u i osiguras je.

Comment

• Marcus
      CBC Senator XXL
      • 19.10.2007
      • 631
      • Novi Beograd - B62

Jbg Nezki, neki maler poterao ljude oko tih soferki...

Moj savet je da kupis novu... Polovnu samo ako nemas para trenutno za novu, al ovakvu nemoj da vozis...

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

danas kad sam registrovao auto, doplata za stakla za malog saxa je 2000dinara +, toliko je pre godinu dana kostalo za mercedesov kombi

ja cu verovatno kasko da uzmem, ne isplati se uzimati ta stakla, jer kasko za moj auto je oko 17000din godisnje, moze na rate tako da je to bolja opcija ..

jbga kolega, desava se, ne gine ti nova, ili ako ti je uskoro registracija, pa da sredis tehnicki i osiguras stakla tad se isplati ..

Comment

• Nezki
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2007
          • 409
          • Beograd

A jel posoji neka fabricka garancija za stakla? Mislim posto je stvarno pukla sama od sebe nigde se ne vidi udarac niti slicno. Auto je 2004godiste
          Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Williams
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2006
            • 556
            • Beograd- Cerak

Ne postoji. Verovatno je imala neko sitno ostecenje koje nisi primetio, pa se to samo prosirilo. Mom drugu se to desilo zimi, kad je usmerio topao vazduh na soferku.

Comment

• Nezki
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2007
              • 409
              • Beograd

Sto je najgore juce sam ga prao i to glancao i nisam primetio...
              Opel Corsa C by Nezki

Comment

• BaneT
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 562
                • Beograd

ako je bio sunčan dan auto se ugrejao na suncu a ti zelio hladnom vodom i puc. Verovatno si imao neka sitna oštećenja koja se nisu videla.

Comment

• Nezki
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2007
                  • 409
                  • Beograd

Pa nije bas, nista megatoplo sto nije bilo pre, ono standardno
                  Opel Corsa C by Nezki

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Evo, rec iskustva:

Zenomobil ima trecu soferku, farbicka + dve promene. A i ova sadasnja ce se menjati, samo me mrzi da se angazujem...

Ta fora s fabrickim staklima je cista gloopost. Auto stakla se prave po standardu i to je to. Nema kvalitetnijih ili manje kvalitetnih. Meni je trenutno na autu soferka s onom plavom trakom pri vrhu i taj detalj mi se mnogo dopada. Posto sam visi, nikad ne moram da obaram suncobran

Zar vi stvarno mislite da GM ima svoju staklaru ?! Pa neko to pravi za njih, a taj "neko" je promenjiv, cim ima jeftinije (uz postovanje standarda) menja se i "neko".

@Nezki:
                    Svaka polovna soferka je vec izuljana koliko-toliko. I nova jako brzo postaje polovna, tu nema pomoci...
                    Kad se polovnjaca skida s auta uvek dolazi do sitnih naprslina po rubovima soferke koje ti i ne vidis, i i iz stog razloga 50% polovnjaca pukne pri skidanju s automobila.
                    Uzmi, lepo novu i, ako ti auto nije casco osiguran, uplati osiguranje stakala u AMSS-u, DDOR-u ili gde god hoces...
                    BTW, soferka je potrosni materijal, kao sijalice, diskovi, kvacila ...

E, da... umalo da zaboravim, clanovi OPCS-a imaju popust i za stakla
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Nezki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2007
                      • 409
                      • Beograd

Ok od polovne sam skroz odustao

Nego sta ti radis tim soferkama da ih menjas jednom godisnje? Kapiram da imas kasko pa te boli, ali opet mislim da rok trajanje soferke nije 1-2 godine
                      Opel Corsa C by Nezki

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Mogo vozim .... probaj, dopasce ti se
                        'Ebiga, poteralo me Nabaci mi kamencic dva puta kamion i jednom Jeep i eto zamene
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                        X