Mikice imas lika u TC piramida koji to radi.Medjutim ako su poprilicno poderana(izbledela,iscepana,mislim na povrsinski sloj koze),mislim da nema pomoci.Jedno vreme sam i ja trazio to isto, pa sam odustao.
Konkretno sam bio kod tog tipa,i on je rekao,videvsi ta sedista iz Lanchie, da je uzaludno raditi.
Za osvezenje mozes koristiti neki od preparata koji se mogu kupiti na pumpama ili u auto shopovima(konkretno ja imam neki baziran na medu u mlecnom obliku) i iz iskustva licnog ti mogu reci da je sjajna stvar.Skida mrlje sa po malo muke i daje sjaj i mekocu kozi.
Hvala ti! Sedishta nisu pocepana, niti su igde oguljena. Tajodje su iz lanchie, samo su izgubila sjaj, i na naborima su pobelela. Shto se sretstava za odrzavanje tiche, djavolja mast (pavloviceva) ih osvezava, a moze i nivea. Samo ih treba nanositi nekoliko puta, da koza upije. Gde je lik tacno u TC-u Piramida?
Nije u samoj Piramidi vec u belim jednospratnim lokalima koji se nalaze izmedju Piramide i ulice Jurija Gagarina.
Jos jedna smernica je velik plato izmedju te dve celine.Njegov lokal je okrenut ka Piramidi i platou.
Ne znam koliko će ti ova informacija pomoći, ali što ne odes kod nekog ćurčije - krznara koji se bavi štavljenjem i BOJENJEM kože. Mislim da bi otišao na pravo mesto. Sa druge strane, prelistaj malo oglase i pogledaj ove što se bave popravkom i opet bojenjem kožnih jakni verovatno bi i kod njih mogao da rešiš problem.
Comment