...
Honda Civic Sedan 1.6i, 1990.
Collapse
X
-
Originally posted by J0HNNY(nisam bas najbolje razumeo zasto je bolje gume stavio nazad al to je njegov problem)
Što se zvučnika tiče. Ja sam za varijantu da se ide samo na dva jako dobra prednja zvučnika, ako muzika ne treba da bude glasna. Uštedeće se za kvalitetniji plejer, a i mislim da će zvučati bolje, nego četiri osrednja gde će prednji biti slabi i loši, a zadnji smarati s nekim kvazi-basom, jer će dobar deo srednjih i visokih završiti u sedištima i tapacirunzima i generalno izgubiti se dok dođe do uva vozača (a u 90% slučajeva vozač se vozi sam u kolima). O tome kako je neprirodno da zvuk dolazi od pozadi mislim da nema potrebe govoriti.
Comment
-
-
E ovako, sto se tice felni, dobitna ti je kombinacija 195/50 ili 55-15 guma na 7J felni i sa ET 35-42, ne skodi trapu uopste u ma kakvom da ti je stanju. Ovo ti pricam iz licnog dugogodisnnjeg iskustva sa tim autom. Na neki styling u vidu spojlera ni ne pomisljaj jer mu svaki branik a da nije njegov i svaki prag a da nije njegov stoji kao piletu sise! Lepa 15-tica spustis ga nekih 35mm i nista ti vise ne treba. Lep zavrsetak auspuha i ofarbas sve u boju auta (bravice, lajsne, branike, retrovizore) i to ti je to sto se tice stylinga. A sto se tice muzike, napred stavis dva zvucnika dvosistemca precnika od 120mm (ne mogu veci da stanu) sa cenom od oko 30 eura (SAL na primer) a pozadi mozes da stavis samo neki od 140mm okrugli jer ces tesko naci neku elipsu koja ce se upasovati na zadnju tablu zbog poluga za otvaranje gepeka koje su mnogo blizu same police pa jedino da nadjes neki extra plitak zvucnik iliti sa magnetom koji je blizu mebrane. Player po izboru. bez player-a SVE OVO moze da te kosta oko 700 eura sa farbanjem, felnama, polovnim gumama, zadnjim loncem, majstorima i muzikom i mozda cak sa nekim turskim visokopropusnim filterom za vazduh koji se na na tim motorima vrlo lepo cuje. pozzz1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment
-
-
Svidja mi se ovaj poslednji predlog.
Ja sam u glavi uvek drzao cifru od oko 2000 eur za sredjivanje, ako je istina da moze za manje od 1000 to je super!
Nisam ja ni mislio da budzim spojlere, branike i sta vec, samo felne, gume, auspuh, neka muzikica i to je to, rekao sam, necu ludilo...uf nego sad i alarm moram, naplasili ste me!)
Pogledao sam sta pise na gumama, 175/70 R13 82t...ma sta to znacilo
A evo i slicice....
Comment
-
-
175 ti je sirina gume,a 70 ti je od kraja felne,pa do vrha ili kraja sare.17.5 cm ti je siroka gume,a 7cm ti je da kazemo visina..a ispod 200/50 nije nikakav tuning..hehe....
kasno sam napisao..ajd da ne brisem..
btw:stavi alu felne 17"(200/50) i prelepo ce izgledati..ako mogu da stanu,ako ne onda 15"...jbg...
@TRIO_driver - mm XD
bedak je sto ona ima zadnju "dasku" dugacku svega 15-ak cm i tesko da koji zvucnik moze da se stavi,zato ti je dobar predlog da stavis zvucnike u sva 4-voro vrata,i neki woofercic i pojacalo u gepek i eto muzike.Brz si kol'ko imas kesha...
Comment
-
-
Pa zar nije previse da budzim to po gepeku? Mislim kad pogledam teca je kod njega stavio clarion, ima samo dva zvucnika napred a odlicno se cuje.... E gledao sam one oglase, felne ovakve, felne onakve...mene to bas zbunjuje, uopste ne znam kakve mi trebaju, necu da stavljam neke prevelike pa da imam problema posle u voznji, hocu neke koje ce mi lepo upasovati. Ali opet koja je to oznaka, sta da gledam, sta da trazim...) a razmisljao sam mozda i nove felne da kupim...
Comment
-
-
Originally posted by Shakal175 ti je sirina gume,a 70 ti je od kraja felne,pa do vrha ili kraja sare.17.5 cm ti je siroka gume,a 7cm ti je da kazemo visina..a ispod 200/50 nije nikakav tuning..hehe....
Inace, auto sasvim fino izgleda i ja ne bih isao vise od 15" gume. Zvucnici dobri u vrata i vufer u gepek ako nema mesta za solidne, bar 16cm u vrata.
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by Shakal175 ti je sirina gume,a 70 ti je od kraja felne,pa do vrha ili kraja sare.17.5 cm ti je siroka gume,a 7cm ti je da kazemo visina..a ispod 200/50 nije nikakav tuning..hehe....
kasno sam napisao..ajd da ne brisem..
btw:stavi alu felne 17"(200/50) i prelepo ce izgledati..ako mogu da stanu,ako ne onda 15"...jbg...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Posto vidim da si umereniji lik od vecine nas ovde.., stavi 14 cola felne, recimo JOHNNY je sad kupio jedne te velicine, uskoro ce valjda i slike staviti, a on vozi kao tvoj samo sa 3 vrata..
Sa tom dimenzijom, pa cak i sa 15, neces imati problema za trap, a jos uvek ces imati dovoljno debelu(visoku) gumu za nase puteve..
Zavisi kakav si lik...Sta ti je bitno kod auta?Da izgleda?Da ide?Da se cuje?Samo vozikanje?
Napisi svoj psiholoski profil, lakse ce nam tako biti...
Comment
-
Comment