LJUDI DAL NEKO IMA IDEJU KAKO NAJLAKSE I NAJBEZBOLNIJE DA POPRAVIM OGREBOTINE KOJE SU MI NAPRAVLJENE NAMERNO KLJUCEM PO VRATIMA. BIO BI JAKO ZAHVALAN AKO NEKO ZNA NEKU BRZU TEHNIKU JER ME UZASNO NERVIRAJU.
OGREBOTINE
Collapse
X
-
-
Re: OGREBOTINE
Originally posted by nene...Kako...da popravim ogrebotine koje su mi napravljene namerno kljucem po vratima...
Ako je samo lak ostecen, to je bolja varijanta...
Ako su dublje, ako su do lima, onda od popravljanja na brzinu nema nista...
Comment
-
-
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
stelice su ostale na slici kad sam pokazivao okvir retrovizora i lajsnu prozora
kakav bi rezultat bio kad bi uradio sledece.
oblijepio trakom oko cijele ogrebotine i zastitio ostatak auta,
popunio ogrebotinu kitom pa onda to fino ismirglo,
napravio bazu u spreju i ofarbo.
to sam ja izmislio nemojte se smijat ne znam nista o tim poslovimaHvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
...evo ti odgovora od coveka sa foruma [ ''STILISTA'' ], koji radi sa bojama
i farbama... :
'' Nikako sprejem!
Razlog je sto lepeza farbe koja izlazi iz boce bude sirine 5-6 cm.
Najbolje je da se odradi 100 gr boje i da se uzme cetkica i da se boja
nanese tacno u ogrebotinu, i kad se osusi da se visak skine
smirglom 2000 predvidjenom za smirglanje pre poliranja, i naknadno sve
ispolirati vratiti sjaj i to je to.
Jedan dan da se napravi boja i da se nanese u ogrebotinu, a drugi dan da se ispolira. Nisu u pitanju dani, vec nesto malo vremena da se nanese boja, isto tako treba da se ispolira. ''
Comment
-
-
jel to vodena smirgla p2000?
moram to probat ne zelim vise gledat tu ogrebotunu, mislim znam da nece bit savrseno al ne moze gore od ovogaHvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
Comment