AMG mali spojler za sve nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AMG mali spojler za sve nas

Ovaj spojler za W201 je kultni. Mogao bih da ga nadjem u Nemackoj, (da ga kupim) ali jedan komad pa šta mislite jel realno da nadjemo plastičara da napravi kalup i da napravimo malu seriju za sve nas?

Posle da mu uzmemo kalup da se ne bi prodavao po buvljacima itd.

Ako bi nas se dosta udružilo, mogli bi proći dosta povoljno

Šta mislite o ovome, i da li je neko zainteresovan za ovu priču i šta mislite da li je realna ili ne?

Kad bi pravili, da li bi pravili ovu skraćenu varijantu kao na slici, ili onu dugačku što malo prelazi i preko blatobrana?

• dr.benz
    CBC Član
    • 06.01.2008
    • 73
    • beograd

Ja sam naravno zainteresovan,ali ne znam koliko je realno da to kod nas neko napravi,da lici na nesto...

Ako se ja pitam,SKRACENA varijanta u svakom slucaju...

Comment

• VladaR
      CBC Veteran
      • 28.01.2008
      • 134
      • Grocka

Skracena varijanta lepse izgleda.
      A nesto za w124?
      Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Ova skracena varijanta je vrhunska. Koliko bi kostala original AMG za 124-ku, ako se radi isti ovakav? Ubedljivo najlepsi spojler koji sam video. Diskretan, a toliko zadnji kraj dobija na agresivnosti.
        I ja sam za to da kada zavrsimo ovu pricu sa prstenovima, organizujemo opet neki group buy.
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Pa imamo nekoliko varijanti. Jedna je da menjam nesto od ovih branika sto imam na w124 forumu za isto tako retke delove kao npr. mali spojler za w124, za w201 i slicno.

Druga je varijanta da naletim na ebayu da kupim i da posle ovde Pikec napravi kalup. Na ebay je bio mali originalan prosli put 60 eur ali nisam bio nesto zainteresovan pa sam pustio da ode. Retko nalece, sledeci kad naleti je nas. Takodje mogu da nabavim mozda i privatno preko nemaca koje znam.

Treca varijanta je group buy kod Thorstena, ali u startu je cena za mali (isto pravljen) oko 160 eur, pa i da nam da popust ne isplati se bog zna kako (kida sa cenama). Najbolje da sami uradimo, jedino me brinu ivice koje nije lako uraditi (da ne budu rupicaste, porozne kad se radi iz kalupa)

Ako bi ovde radili ispalo bi nas 20-30 eura po komadu recimo kod Pikeca + to koliko bi kostao taj original podeljeno na sve nas i to je to. Moglo bi i na w124 i na w201 jer ima dovoljnu duzinu pa se samo posle skrati i prilagodi na duzinu gepeka.

Inace kratki ne postoji fabricki, samo dugacki pa se neko setio da ga odsece i napravi tu ivicu tako je nastao kratki. Dugacki pasa i na w124 i mogao bi taman da se skrati do ivice gepeka na w124. Ima varijanta ravna, i varijanta koja ide oko znaka na sredini i mora da ima AMG ugravirano u plastici, da se nazire i posle lakiranja

Comment

• Djux
            CBC Veteran
            • 10.08.2007
            • 133
            • Zemun

Hmm spojelr je tu i tamo...sta znam. Ali ova donja ivica branika u evo stilu skroz dobro izgleda. Dsa imam W201 odmah bih razmisljao o tome.

Comment

Originally posted by Djux
              Hmm spojelr je tu i tamo...sta znam. Ali ova donja ivica branika u evo stilu skroz dobro izgleda. Dsa imam W201 odmah bih razmisljao o tome.
              Ne znam na koju sliku mislis? ako na onu gornju to nije u EVO stilu, to je u AMG 3.2 stilu (dublji je branik nego na EVO)

evo slika ravne varijante (ne zaobilazi znak na sredini gepeka)

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

E kada bi nesto ovako moglo da se lepo odradi i za 124-ku, to bi bio pun pogodak. Jos ako bi bilo po nekoj razumnoj ceni, ja sam za!

Comment

naravno da moze, samo kad covek ima volje

Comment

• dr.benz
                    CBC Član
                    • 06.01.2008
                    • 73
                    • beograd

@Durango>>> Pa nabavio sam ja mali spojler AMG za w124,ali jos ne znam dal* da ga montiram na narandzastog,ili da cekam neku dobru 124ku. Ako mislis da neko moze da ti skine kalup,lako cemo se dogovoriti... Imas slike u podforumu SHOP,tamo gde je Shaq postavio oglas za prodaju AMG branika i ostalog...

Comment

• Durango
                      CBC Senator XXL
                      • 01.02.2006
                      • 590
                      • Zemun, Srbija

To je onaj sto hoces da prepravis za narandzasti?
                      Ako je jos neko sa foruma zainteresovan da se ukljuci, mogli bi to da odradimo kod ovog Pikeca (valjda) sto je Shaq spominjao.

Comment

ma mogu ja da skinem kalup vec sam to radio kod manjih delova, nije neki problem jedino ne znam kako da odradim da se vide slova. Ovi profi znaju to da odrade.

Najbolje je dati profesionalcu, tu su u igri Pikec i Fandju, mislim da je bolji Pikec inace poznajem ih obojicu, bio sam i kod jednog i kod drugog, Pikec je u Subotici.

Mislim da nece biti problema, ako budu izvodili mozemo i sami

dr.benz nemoj ga jos montirati, daj da skinemo kalup steta je

PS jel zna neko ovde nekog da ima mali spojler AMG za w201. Imaju troje njih u NS sve neke babe i dede ali ne znam ko su?

Comment

• VladaR
                          CBC Veteran
                          • 28.01.2008
                          • 134
                          • Grocka

Ja sam za onaj na crnoj 190ki, kratka varijnta (2 slika odozgo).
                          Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• dr.benz
                            CBC Član
                            • 06.01.2008
                            • 73
                            • beograd

Ponecu ja spojler na F.Goru,pa cemo videti kako to izgleda i sta cemo raditi....

Comment

• Durango
                              CBC Senator XXL
                              • 01.02.2006
                              • 590
                              • Zemun, Srbija

Originally posted by VladaR
                              Ja sam za onaj na crnoj 190ki, kratka varijnta (2 slika odozgo).
                              Pa ovaj sto dr.benz ima je upravo takav, ako sam ja dobro video.

@dr.benz
                              Obavezno ga ponesi pa cemo na licu mesta da probamo i kombinujemo.

Comment

Working...
                              X