Nije. Pogledaj bolje.
AMG mali spojler za sve nas
Collapse
X
-
Izgleda imenjace da si u pravu. Nista, ako ga dr.benz ponese na skup, videcemo na licu mesta kako to izgleda. Ipak je to mnogo bolje od slika.
@dr.benz
Sme li da se zna kojim autom dolazis na skup ili je to tajna?MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Originally posted by dr.benzNisam jos odlucio,ali mislim da ce to biti ili SL320 ili narandzasti. A mozda i neki treci,ako kupim nesto zanimljivije do tada...KAKAV SI TI LIK!
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by shaqI ja bih poneo ove AMG delove da vidite, samo su preveeelikiPonesi ono sto mozes, ali ako krenes SLom ... mislim da ce stati samo neki privesci velicine da moze da stane u dzep.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Bio sam juče u Subotici, pa sam popričao sa Pikecom.
Stvari stoje ovako. Spojler nas košta po komadu 20-30 EUR, a kalup duplo više. Treba mu original na 3 dana da skine kalup.
U najgorem slučaju 10 nas da se udruži maximalno bi koštalo po komadu kad se uračunaju svi troškovi 36 EUR
Kalup ostaje posle nama i dogovor je da nema pravljenja kopija za sebe nego sve ide nama i kopije i kalup, mislim da će čovek to ispoštovati, svakako ja ne mogu da mu stojim iznad glave dok radi ali deluje mi da je OK lik te da nas neće zaj..bati, svakako mnogo veći stručnjak i precizniji pri izradi od Fandja...
Pitao sam ga da li će se videti ona AMG slova i kataloški brojevi i rekao je da hoće. Pokazao mi je haubu od Porsche-a gde se vidi svaki detalj na grbu koji je na haube, znate koliko su tamo sitna slova "Porsche Stuttgart" i oni detalji pa je uspeo da ih skine
Pitao sam i da li može da ga popuni da ivice ne budu "vazdušaste" iznutra tj da se ne otvaraju rupe dok pripremamo za lakiranje. Kaže da može ide nekakva specijalna smesa, baš kad se rade ovakve, tanke stvari, ali uradiće nam da bude kao original.
Eto ostaje sad da vidimo ko je zainteresovan, pa da se čujem sa dr.benzom kad mu je spojler slobodan da to odradimo
Takodje moguće je da ću ja uskoro dobiti od drugara jedan original od W201 tanki AMG pa ćemo i njega praviti, samo ne znam kad će to tačno biti
Comment
-
-
@ Durango
pa spojler i jeste od w124 koji hocemo da kopiramo (od dr.benz-a)
ti izgleda nisi ispratio sta je covek napisao. Obrati malo bolje paznju ovo je spojler od w124 AMG a prica je bila da bi mogao i na W201
Comment
-
-
EXTRA!!! Skroz sam zaboravio da je u pitanju taj spojler. Izvinjavam se sto nisam pratio na casu.
Ako zaista moze da ga odradi ovako lepo tj. da bar priblizno izvuce ivice, uzimam ga sigurno.
Dakle, mozemo da pocnemo sa spiskom:
1. Durango
2.
3.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Originally posted by DurangoEXTRA!!! Skroz sam zaboravio da je u pitanju taj spojler. Izvinjavam se sto nisam pratio na casu.
Ako zaista moze da ga odradi ovako lepo tj. da bar priblizno izvuce ivice, uzimam ga sigurno.
Dakle, mozemo da pocnemo sa spiskom:
1. Durango
2. Myokis
3. Shaq
4.
5.
Comment
-
Comment