AMG mali spojler za sve nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Jel moguce da niko nije zinteresovan za ovu varijantu sa zadnjim spojlerom ili ljudi jos nisu videli temu?

Hajde izjasnite se pa da vidimo da li ima nesto od ovog posla!
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Našao sam nov AMG mali spojler u Nemackoj za w201 AMG ali je cena "prava sitnica". Ima čovek još dva komada, jedan bi prodao drugi čuva za sebe.

Tip mi traži 250 EUR keša, ili da mu dam nove pragove koje imam od 190E 3.2 AMG-a koje on računa 350 EUR i da mi da taj spojler i 100 EUR keša da mi doplati.

Angažovao sam drugare da mi potraže taj mali spojler na drugom mestu, a ako ga ne nadju menjaću za pragove ali teška srca jer oni se retko kad naleću, pogotovo novi kao što ja trenutno imam, od 3.2 AMG 190ke

Inače pragova za w124 AMG imam 4 para, isto su novi, ali tipa ne zanimaju, hoće samo od w201

PS kako je skočila cena retkim delovima za w201 od nove godine, pa to je revija....

Comment

• vaskemica
        CBC Veteran
        • 22.01.2008
        • 108
        • Srbija,Kragujevac

Meni se spojler svidja ali mene bi to vise kostalo.Morao bih da skinem postojeci,pa da sredim lim pa tek onda da stavim ovaj,trenutno nisam u mogucnosti.
        Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

Ja sam skinuo Carlssona i kupio kao nova gepek vrata u Šapcu bez ikakvih oštećenja za 20 EUR i farbanje 20 toliki imam trošak da vratim stvari u originalno stanje.

Uhvatila me neka nostalgija pa ću malo da vozim ovako. Iako auto više nije u idealnom aerodinamičkom balansu, bez zadnjeg spojlera, baš me briga svakako retko kad vozim (u poslednje vreme) preko 120 km/h

Ako ikad budem više stavljao spojler na ovog 2.0, to će biti samo mali AMG

Comment

• vaskemica
            CBC Veteran
            • 22.01.2008
            • 108
            • Srbija,Kragujevac

Mogao bih onda da uzmem jedna gepek vrata i da ih ofarbam pa ako budem nesto hteo da stavim,ali otom potom,za sad necu nista dirati.Planiram cim skupim malo para da sredim ceo motor,sve sto ne valja da promenim.
            Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

Šta ti ne valja i kakve simptome imaš?

Comment

Working...
              X