necu 17'' zato sto mi se 215/45 ne svidja ja bih 225/45 a to mu je mnogo. zato cu da stavim 225/50-16 i ma da bude ko lutka. dovoljno siroko a opet i dovoljno udobno a i imam te gume maltene nove, presle manje od 2-3k..
btw, 120e za komad je puno... ako ne prodam one momo mozda ih i stavim ali ove sto golub nudi opste nisu lose a kolko mi se cini kao nove su. golube, el oces da se menjamo i da das malo para za ovo
Zverko, tesko ces na ovu Fiatovu 16" staviti 225 sirinu, ja je imam i mislim da ne moze da stane! Koliko trazis za ove tvoje? Koliko imaju jota i koliki je et?
Zverko, tesko ces na ovu Fiatovu 16" staviti 225 sirinu, ja je imam i mislim da ne moze da stane! Koliko trazis za ove tvoje? Koliko imaju jota i koliki je et?
Ta fiatova felna ima 7J i guma sirine 225 je gotovo idealna za nju...
@ranko ima da se uneredis.Prva cena od 8000 pa do 12000 u zavisnosti od modela i colaze.Nema mnogo modela,ali su probrani.Ja licno nemam snazan auto tako da mi je puno da finansiram u neke vece felne,a i ove Miki Maus dimenzije ko sto je 14tica tesko se nalaze.Uglavnom 16,17,18.
fala bokija... to sam i mislio... ma cenim da ot felki nema nis sem ako me ne us*r* nesto pa da naletim ko prodaje za neke razumne novce ako ne teram ove grande ratkapne i cao zdravo ( smrc smrc )
...Ma i ja nesto kontam da promenim ove moje fabricke plastikanere i stavim neke lepse al se bojim da ne dobiju krila bez red bula generalno sam razocaran i izborom a bogami i cenom.
ljudi , da se ne lazemo, nigde necete naci novu felnu ispod 100e po komadu i to 15'' . polovna felna, macka u dzaku. dal je varena, dal reparirana ili treba tek da se sredjuje. na bubanj potoku nekad moze da se desi da ako imate srece natrcite na dobru felnu sa gumama za cca 300-400e. generalno 4x98 nije svakidasnja felna kod nas. 250e sa gumama ove 16'' uopste nije mnogo.
Comment