Fiat Stilo Enterijer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Fiat
    CBC Član
    • 11.03.2008
    • 20
    • Nis

Fiat Stilo Enterijer

Pozdrav.Svi pisu o nekom budzenju i sredjivanju,a koliko sam uspeo da primetim niko se nije setio da napomene sredjivanje unutrasnjosti.Imam Fiat Stilo iz 2003 i uzasno me nerviraju ona ruzna plava sedista i tapaciri na vratima.Elem,pretapacirao bih sedista ili u neku drugu boju ili u kozu,samo je pitanje gde naci materijal i pouzdanog majstora za ovakav poduhvat?Ako moze neko neka pomogne.Nisam iz BG-a,iz Nisha sam ali nije mi problem i gore da odradim ovo..pozz
  • STILISTA
    CBC Veteran
    • 17.12.2007
    • 182
    • BEOGRAD

diskutovali smo o tome na nekoj drugoj temi!
    ima jedan majstor u Zemunu
    yove se Mile Lapcevic a stanuje u Skopljanskoj u zemunu gde mu je i tapetarska radnja!
    on jedini moze da ti uradi sedista da stanes i da gledas!
    a materijale mozes da kupis u Beogradu u trznom centru Piramida na
    trecem spratu gde covek pravi i presvlake po zelji!
    ima veliki izbor materijala .zove se Slavko Dukic!
    za telefone mogu da ti pojurim i da ti ih pustim na PP

Comment

• Karter
      CBC Veteran
      • 06.05.2007
      • 133
      • NBG

koliko se krecu cene? dal radi one tapacirunge na wratima?
      2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
      sada Passat 2.0 TDI

Comment

• STILISTA
        CBC Veteran
        • 17.12.2007
        • 182
        • BEOGRAD

radi sve!

Comment

• Fiat
          CBC Član
          • 11.03.2008
          • 20
          • Nis

posalji mi ako mozes kao pp njihove brojeve telefona i koji je za sta.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Nisam proveravao, ali mi rekoše da presvlake za stilo mogu da se menjaju,
            baš te koje su na sedištima u originalu. Jedino, "cijena - prava sitnica ",
            u Italiji 100 evreja po prednjem sedištu, za zadnja ne znam ! Malo surfa
            po It radnjama auto opreme, ko ima strpljenja !
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Fiat
              CBC Član
              • 11.03.2008
              • 20
              • Nis

comi to je preskupo.Ja sam planirao da dam 100-200evra za kompletno sredjivanje,a ne po komadu....

Comment

• BaneT
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 562
                • Beograd

kontam da ti je bolja varijanta da kupiš materijal i uradiš sam tapaciranje vrata, bar to nije teško, a uputstava ima dosta po netu

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Moram priznati da Stilo unutra izgleda blago receno ocajno, smatram da bi najbolje legla neka zuckasta kozura i na vrata(tapacir) i na sedista.
                  Ne znam jel' neko video Bravoe sa Trofeo opremom, e na takvu kozu mislim.
                  Evo nasao sam sliku:
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Fiat
                    CBC Član
                    • 11.03.2008
                    • 20
                    • Nis

slazem se ja da su ocajni ali oni do 2003.Posle toga su poceli da prave unutra sa belim enterijerom i mislim da su fantasticni.Neznam ko ono bese rekao da zna ko vrsi tapaciranje i prodaje materijal.Ako mozete pustite mi pp.

Comment

• neshaoct
                      Banovan
                      • 18.08.2007
                      • 1754
                      • Beograd, Rakovica

Originally posted by stefanves
                      Moram priznati da Stilo unutra izgleda blago receno ocajno, smatram da bi najbolje legla neka zuckasta kozura i na vrata(tapacir) i na sedista...
                      Ima Stilo sa full opremom...
                      I sa koznim sedistima, i sa grejanjem sedista, i sa el.pomeranjem sedista, i sa memorisanjem pozicije sedista, i sa memorisanjem pozicije retrovizora, i sa kozom na volanu, sa velikim ekranom na srednjoj
                      konzoli [ NAV ]...ESP-om...ali je najveci deo te opreme rezervisan za najjacu verziju...2.4 Abarth

Druga je stvar sto ti pre svega mislis na ove verzije koje su najcesce kod nas, koje nisu bas toliko bogate...

p.s ''Fiat''...ae vidi ako mozes da promenis naziv teme [ jer si je ti pokrenuo ], i izbrisi ono ''IN''...
                      Odmah me naslov ove teme asocira na Yugo Koral IN...

Comment

• Fiat
                        CBC Član
                        • 11.03.2008
                        • 20
                        • Nis

neshaoct mislim da si u pravu.

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

Moram priznati da Stilo unutra izgleda blago receno ocajno, smatram da bi najbolje legla neka zuckasta kozura i na vrata(tapacir) i na sedista.
                          To vec postoji :
                          http://www.topspeed.com/cars/auto-shows ... 70-24.html

Ne postoji nijedna dobra stvar koju Bravo ima, a da Stilo nema...

Comment

• bokija
                            CBC Senator XXL
                            • 25.01.2008
                            • 640
                            • Beograd

Originally posted by neshaoct
                            To vec postoji :

Nemoj tako.Zasto su zabari iz zaobljene forme presli na ostre linije i spolja i unutra.Kad su uvideli gresku,da im auto lici na wagena brzo su restilizovali Bravo i napravili kompromisno resenje.Neki ljudi misle da je lepsa unutrasnjost Stila.Meni to lici na stereotip.Stari bravo ima vise osobenosti i lepote u unutrasnjosti,ali o ukusima....A tehnicki je glupo porediti 2 generacije auta u istoj klasi.Normalno da druga mora da pokaze tehnicki napredak.
                            I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

Originally posted by bokija
                              Originally posted by neshaoct
                              To vec postoji :

Nemoj tako.Zasto su zabari iz zaobljene forme presli na ostre linije i spolja i unutra.Kad su uvideli gresku,da im auto lici na wagena brzo su restilizovali Bravo...

To sam napisao misleci pre svega na tu zutu kozu koju je spominjao da ima Bravo...
                              Zato sam i postavio link gde se vidi da ima i Stilo sa tom bojom
                              sedista...

A, najveci krivac za izgled novog Brava, je Grande Punto...

Comment

Working...
                              X