Gde da kupim auto lak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • panther
    CBC Član
    • 06.04.2005
    • 44
    • Beograd-Vracar

Gde da kupim auto lak

U spreju inace boja je siva metalik C4 za fiat punto. Treba mi da bi ofarbao jedan deo ispod haube gde mi se izlila kiselina od akumulatora. Izvinjavam se ako temu nisam postavio gde treba. HVALA UNAPRED
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Ma postavio si temu gde treba....al brate, kako mi da pogadjamo da li si ti u Subotici, Surdulici ili Sjenici....reci gde se nalazis

Mogu da ti preporucim za to onaj auto-lak u spreju koji ima u svakoj farbari, mislim da nije iznad 10e....e, sad...ne mozes bas da pogodis boju koju trebas, ali priblizno DA. Ali, tebi treba samo priblizno, posto ne farbas nista spolja, pa da odskace.

Ako si iz Nisa, recicu ti gde da nabavis

Comment

• Dutchman
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 741
      • Vracar centar sveta

za BGD, farbara matex , njegosheva ulica na vracaru broj neznam ali kad idesh iz grada izmedju 2. i 3. ulice od ivana milutinovica imaju izbor od 3 proizvodjacha i sigurno 500tinak nijansi
      Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Ako je moguce probaj da odradis klasicnim farbarskim postupkom,obrada povrsine zastita ,zavrsni sloj,mislim da auto lak nece bas puno drzati,potreban je uvid u mesto koje zelis da ofarbas da bi se dao malo kompletniji savet

Comment

• panther
          CBC Član
          • 06.04.2005
          • 44
          • Beograd-Vracar

Iz bgd-a sam, nameravao sam da odem do Njegoseve (to mi je u komsiluku) ovih dana tamo stvarno ima dosta lakova, inace treba mi identicna boja, ne volim kad se razlikuje

Comment

Working...
          X