Farbanje forda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dr_mire
    CBC Veteran
    • 10.01.2007
    • 104
    • Beograd, Banovo BrDo

Farbanje forda

Rešio sam da sredim limariju na Fordu fiesti 1988, obzirom da su ga stigle godine. Pa reko i da ga ofarbam, pošto mislim da ga vozim još par godina.

Majstor mi je preporučio da uzmem boju Helix(valjda tako), koju bi mi vi farbu preporučili, najbolji odnos cene i kvaliteta?
    Koliko farbe treba za farbanje fieste?
    Čovek mi za farbanje i sređivanje limarije traži 250eura (bez boje), cenim da je to ok cena
    Koja je procedura ako rešim da promenim boju automobila?

HVALA na savetima

ako sam slučajno promašio podforum, moja greška
    ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
  • dr_mire
    CBC Veteran
    • 10.01.2007
    • 104
    • Beograd, Banovo BrDo

u pitanju je fiesta 2,
    Auto je star 20 godina, ali je limarija u dosta dobrom stanju
    Izbila rđa na rubovima, sa donje strane je truo na 3-4 mesta(baš rupe), sa strane na koševima, i još neke sitnice (za to 100eura)
    za farbanje bez materijala 150eura

e sada, ja se razumem u automobile kao Marica u ...
    mada sam pitao kod još dva limara i svi su tražili za limariju i farbanje oko 300eura

pozdrav
    ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

Working...
    X