Golf 4 - blatobran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bili
    CBC Senator
    • 13.11.2007
    • 208
    • NS

Golf 4 - blatobran

Imao sam malu havariju, oštećen samo levi blatobran. Potreban savet: ŠTA URADITI?

Da li kupiti bazilski, kineski ili ko zna kakav nov za 20-25 e i ofarbati za 50- 60 e.

Ili kupiti polovan za 50 - 60 e i ofarbati.

Ili kupiti iste boje (metalik srebrna) neoštećen (bar tako čovek tvrdi) za 100 e.

Ili ići u Porsche gde sve kosta jako mnogo e. Ovo znam jer sam desnimenjao kod njih jer je išlo preko osiguranja lika koji me je čvrknuo.
    VW über alles.
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

Re: Golf 4 - blatobran

Originally posted by bili

Ili kupiti iste boje (metalik srebrna) neoštećen (bar tako čovek tvrdi) za 100 e.
    bez obzira na to što je iste boje ne mora da znači da će se boje poklopiti. mažda je jedna boja matirala više ili manje od druge. ali ako je ovo original blatobran vredi pogledati da li se boje poklapaju.

ako ova opcija otpadne ja sam pre za to da se kupi original pa ofarba nego neka kopija. te kopije uglavnom nikad ne legnu kako treba.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi

Comment

• bili
      CBC Senator
      • 13.11.2007
      • 208
      • NS

Pa problem je što je taj blatobran u Nišu, a ja u NS. Međutim taj lik iz NS što ga je našao u Nišu traži kaparu i kad ga poruči stiže sutradan (DHL il šta već), a meni se ne daje za nešto što nisam video...

Sad jurim Šabac da vidim šta ću naći...
      VW über alles.

Comment

Bolje kupi orginal polovan nego nov divca....nikad ga neces uklopiti da valja

Comment

Working...
        X