Fiat Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Fiat
    CBC Član
    • 11.03.2008
    • 20
    • Nis

Fiat Stilo

Pozdrav ljudi.Resio sam da malo nabudzim tj.ulepsam mog stila.Za pocetak planiram da stavim obrvice,neku lepu sportsku masku,da dopisem broj 240km/h na brzinometru posto na njemu ima do 235km/h i jos neke sitnice.Sad vas pitam za savet sta da uradim,gde,kako da nabavim,kako da izgleda....Jednostavno zelim da mi se auto razlikuje od drugih,da bude malo ili elegantno nabudzen,a da se ne istrosim bog zna sta.. Evo slika mog stila,pa vi ako mozete smislite mi nesto i pomozite...

• bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Belo ostaje belo.Ne treba ga seci drugim bojama.Treba istaci belo i ici na clean-look.Od tebe i tvog dzepa zavisi sta mozes od opreme i spojlera da priustis,samo da se sve na kraju stopi u jednu belu zlocu...
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Fiat
      CBC Član
      • 11.03.2008
      • 20
      • Nis

Originally posted by bokija
      Belo ostaje belo.Ne treba ga seci drugim bojama.Treba istaci belo i ici na clean-look.Od tebe i tvog dzepa zavisi sta mozes od opreme i spojlera da priustis,samo da se sve na kraju stopi u jednu belu zlocu...
      Apsolutno se slazem s tobom..Ja planirao samo neki sitan detalj.Ovako nesto...

Comment

• Shicky
        CBC Član
        • 06.02.2008
        • 81
        • Ralja-BGD

Slažem se sa Bokijem,ne šaraj auto bez veze,ono što bi ja uradio to je da bi mu nabacio bele felne,ima jedan Stilo jtd u Rakovici (Marička ulica) doduše troja vrata,sa tim belim mislim OZ felnama,auto izgleda savršeno,samo ima abarth nalepnicu na sredini gepeka koja te kopka kad voziš iza njega ,ali sve ostalo brooka.
        Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• bokija
          CBC Senator XXL
          • 25.01.2008
          • 640
          • Beograd

Bele zloce na ulici uvek privlace paznju,mislim da su neprevazidjena klasika.Sve kombinacije u koloru izazivaju razlicite komentare a zlo-belo je svima isto.Moze da se nadje samo neka sitnica od hroma sve ostalo kvari look
          I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• POTR
            CBC Veteran
            • 11.01.2008
            • 129
            • Beograd

..a ove godine zahvaljujuci R8 i M3 bela je popularnija no` ikad imas srece!

Comment

• Fiat
              CBC Član
              • 11.03.2008
              • 20
              • Nis

Originally posted by POTR
              E pa sta da radim,ima se moze se...

Ja ipak mislim da ovakve sitnice ne mogu da skode,cak bi bile i simpaticne.Naznam zasto mislite da beli auto ne treba da se budzi.Neznam da li je neko video kao mog stila sad na sajmu.Isto je bio beli i po meni je ispao kao lutka...

Comment

• Shicky
                CBC Član
                • 06.02.2008
                • 81
                • Ralja-BGD

Konkretno sam mislio na šaranje bojama,tipa crna hauba i sl.to nikako (moj ukus),pazi ovako,ovo isto da odradiš tj da staviš ovakvu masku,branik i pragove mislim da nije baš jeftino.Pitanje je samo kad će neki majstor za volanom da ti isti potkači na parkingu,a onda nastaju problemi srediti isti.mada kako odoleti kad mu dobro čuči Raspitaj se za cenu ovih styling dodataka,zatim pogledaj u novčanik,počeši se po glavi i razmisli,lično bih to uradio,ali tvoj auto,tvoje pare,pa vidi.Zamoli neke od forumaša koji su dobri sa grafikom da ti urade neke varijante,pa izaberi najbolji look i SAMO NAPRED
                Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• POTR
                  CBC Veteran
                  • 11.01.2008
                  • 129
                  • Beograd

Originally posted by Fiat
                  Originally posted by POTR
                  E pa sta da radim,ima se moze se...

Ja ipak mislim da ovakve sitnice ne mogu da skode,cak bi bile i simpaticne.Naznam zasto mislite da beli auto ne treba da se budzi.Neznam da li je neko video kao mog stila sad na sajmu.Isto je bio beli i po meni je ispao kao lutka...
                  Beli auto moze i treba da se budzi Vazno je da bude "sa ukusom".Meni licno ovaj TSt beli(verovatno fangio) izgleda bezveze,no dobro.Nek ti reper bude stilo abarth i neces pogresiti

Comment

• Fiat
                    CBC Član
                    • 11.03.2008
                    • 20
                    • Nis

Ok je ljudi.Mogu samo da kazem da imamo vrlo slicna razmisljanja.. Sad mi samo ostaje da se nadam da ce da se javi neko ko ima iskustva sa ovim i poznaje majstore za ovaj zahvat...

Comment

• Karter
                      CBC Veteran
                      • 06.05.2007
                      • 133
                      • NBG

slusaj ti matori owako lepo ti ofarbaj te kwake i plastike sa strane u belo,kupi neke 17 felne abartowe do jaja,ofarbash ih u crno sa belom linijom kao na nowom gti u crweno shto je,zatamnish stakla,i to je to auto ce da ti bude wrh,male stwari i sitnice chine auto!
                      2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
                      sada Passat 2.0 TDI

Comment

• Karter
                        CBC Veteran
                        • 06.05.2007
                        • 133
                        • NBG

i da prednji branik skidaj odma i rokni ga u kantu poshto je TUGA!
                        2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
                        sada Passat 2.0 TDI

Comment

• Darko_NS
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2004
                          • 557
                          • Srpska Atina

Originally posted by Karter
                          slusaj ti matori owako lepo ti ofarbaj te kwake i plastike sa strane u belo,kupi neke 17 felne abartowe do * cenzura_ovde ne diskutujemo pijačne poslastice_cenzura *,ofarbash ih u crno sa belom linijom kao na nowom gti u crweno shto je,zatamnish stakla,i to je to auto ce da ti bude wrh,male stwari i sitnice chine auto!
                          u potpunosti se slazem sa tobom.. sve preko ovog je preterivanje za stila, a opet ovo sto si naveo je taman kako treba da stilo izgleda neverovatno dobro..
                          cim se odrade kvake i plastike, auto ce da zablista, posle toga felne i stakla i boga da te vidi

sve te obrvice, koje kakve plaskike, itd, su po meni kich za stila, jer nije to auto za te stvari, vec treba ici na eleganciju, a ne tuning smajling seljanu

Comment

• Fiat
                            CBC Član
                            • 11.03.2008
                            • 20
                            • Nis

Ma ok ali gde?Ima l neki profesionalac u bg-u za budzenje ili to da radim kod obicnih limara?

Comment

• ranko
                              CBC Član
                              • 25.06.2007
                              • 86
                              • Sremcica City

ma kakvi!

Odes kod nekog ko zna da farba dobro i u koga imas poverenja ili si cuo za njega i sredis to oko limarije...

Felne nadjes ili u oglasima ili ovde na forumu ili odes kod nekoga ko valja felne ( Danko derikoza u Zemunu prvi koga se setih ) tu mozes i da ih ofarbas...

Zatamnis stakla ili sam ( kupis foliju na buvisu ) ili odes kod ljudi koji to rade... Prelistaj malo forum jer mene mrzi a ako bas ne nadjes ja cu se potruditi

aj pozdrav...

Ps. I kacketic iznad gepeka nije losa ideja ( 100 jura u delti mamu im )

Comment

Working...
                              X