Prosto neverovatno, ali već drugi put me ovi iz Torina cimaju oko "dodatne opreme". Prvi put sam video instalaciju od maglenki pa sam mislio da je plug&play, reko to će biti piskej da se namesti, a ispade poslić. Onda spazim ispod zadnjeg levog zvučnika dve žice viška u gepeku + prorez u plastici gde se montira to svetlo. Kopam ja po garaži i nađem sa ćaletove 128-ce ono svetlo na stubu kod vrata. Ko velim super, sad ću to da spojim i mirna Bosna...cvrc. Povežem ja to sve al ne radi. Ortak i ja unimer u ruke i kopaj, gde je, šta je problem. Ustanovimo da naravno opet fali deo. U pitanju je prekidač koji bi trebao da se nalazi na onoj bravici (onaj donji) u gepeku. Mislim na onaj deo koji daje kontakt za zadnji grejač, zadnji brisač...
Sad bi trebao da razbušim tu plastiku i udenem taj prekidač. Pitanje za vas je dali je to isti kao onaj kod prednjih vrata koji pali kabinsko svetlo?
Kakav je na vašim kolima?
Da li je moguće da je to svetlo u gepeku dodatna oprema?
p.s. malo sam se zezao oko Punta prošli petak, menjao sirenu (ubacio dve-bas i alt), čistio kanal ispod šoferke-ljudi prosto nisam mogao da verujem koliko je tamo lišća bilo. Kanal za odvod vode bio totalno zapušen. Skinite onu plastiku i proverite kako je kod vas.
Sad bi trebao da razbušim tu plastiku i udenem taj prekidač. Pitanje za vas je dali je to isti kao onaj kod prednjih vrata koji pali kabinsko svetlo?
Kakav je na vašim kolima?
Da li je moguće da je to svetlo u gepeku dodatna oprema?
p.s. malo sam se zezao oko Punta prošli petak, menjao sirenu (ubacio dve-bas i alt), čistio kanal ispod šoferke-ljudi prosto nisam mogao da verujem koliko je tamo lišća bilo. Kanal za odvod vode bio totalno zapušen. Skinite onu plastiku i proverite kako je kod vas.
Comment