Osvetljenje u gepeku

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneT
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 562
    • Beograd

Osvetljenje u gepeku

Prosto neverovatno, ali već drugi put me ovi iz Torina cimaju oko "dodatne opreme". Prvi put sam video instalaciju od maglenki pa sam mislio da je plug&play, reko to će biti piskej da se namesti, a ispade poslić. Onda spazim ispod zadnjeg levog zvučnika dve žice viška u gepeku + prorez u plastici gde se montira to svetlo. Kopam ja po garaži i nađem sa ćaletove 128-ce ono svetlo na stubu kod vrata. Ko velim super, sad ću to da spojim i mirna Bosna...cvrc. Povežem ja to sve al ne radi. Ortak i ja unimer u ruke i kopaj, gde je, šta je problem. Ustanovimo da naravno opet fali deo. U pitanju je prekidač koji bi trebao da se nalazi na onoj bravici (onaj donji) u gepeku. Mislim na onaj deo koji daje kontakt za zadnji grejač, zadnji brisač...

Sad bi trebao da razbušim tu plastiku i udenem taj prekidač. Pitanje za vas je dali je to isti kao onaj kod prednjih vrata koji pali kabinsko svetlo?

Kakav je na vašim kolima?

Da li je moguće da je to svetlo u gepeku dodatna oprema?

p.s. malo sam se zezao oko Punta prošli petak, menjao sirenu (ubacio dve-bas i alt), čistio kanal ispod šoferke-ljudi prosto nisam mogao da verujem koliko je tamo lišća bilo. Kanal za odvod vode bio totalno zapušen. Skinite onu plastiku i proverite kako je kod vas.
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Ti bas resio da zapusis sve rupe koje je fabrika napravila.Nisam siguran ali na mom bravu svetlo se pali u sklopu brave.BtW svima koji umaju Bravo ne preporucujem skidanje maske ispod soferke ukoliko nisu Handy i to vrlo Handy a i debelih zivaca.A i kad je posle sve muke skinete i vratite videcete da ne stoji onako pasent kao pre.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• BaneT
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 562
      • Beograd

kako misliš u sklopu brave?

Gde ti se tačno svetlo nalazi?

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Sama brava gepeka ima prekidac koji pali i gasi svetlo.Znam to jer smo oko toga ceprkali kad sam radio alarm.Pogledaj na nekom Puntu koji ima svetlo u gepeku gde se pali.Ako je na bravi uporedi tip brave da li su iste mozda je tvoja tip bez prekidaca.Naravno mozda ima razlike izmedju Punta i Brava mada sumnjam zbog ustede u proizvodnji.

Comment

• BaneT
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 562
          • Beograd

pa ja upravo pričam to. Da je bez prekidača a ima instalaciju. Hoću da ugradim sam prekidač. Da li je kod tebe isti prekidač na gepeku kao i na prednjim vratima?

Comment

• bokija
            CBC Senator XXL
            • 25.01.2008
            • 640
            • Beograd

U VRATIMA gepeka je plasticna kvacka koja je prekidac svetla.Takodje i prednja vrata nemaju onaj prekidac u stubu nego reaguju preko brave.

Comment

Working...
            X