Ovako, auto mi je na patosu probio na par mesta. Nista veliko, mislim ne moze da propadne
ali hocu to polako da saniram, plus sto ima mali milion sitnica spolja koje me izludjuju. Posto imam radionicu, Co2 aparat, mislio sam da ja isecem te delove koji su truli, stavim zdrav lim, jedino bih limara zvao zbog jednog ruba koji je bio zakacen i nije uradjen (tako sam kupio auto) pa bi trebao da se menja. E sada posto nikad u zivotu nisam radio tako nesto na autu (ako negde zapnem drugar je tu nije frka), pitanje je sledece: cime zastiti ta mesta koja su menjana (body ili nesto drugo) koliko slojeva ili cega vec? Dalje, spolja bih sve sredio, izmenjao taj problematicni rub, i jos par sitnih nedostataka i naravno sve pripremio za farabanje i samo majstoru oterao vec spreman auto za farbanje, ceo auto se farba. E sada me interesuju faze pripreme auta za farbanje (naravno kada zavrsim seckanje i varenje na autu). Neki kazu jedan nacin, neko sasvim deseti, znaci kako bi trebalo, odnosno kako bi bilo najbolje. Koji materijal da uzmem, a da ne bude neko s*anje da mi se ljusti boja, otpada git itd. Nije metalik boja.
Sto vise saveta jer sam danas rasturo enterijer, sve poskidao i polako sutra krecem sa zamenom lima na problematicnim mestima.

Sto vise saveta jer sam danas rasturo enterijer, sve poskidao i polako sutra krecem sa zamenom lima na problematicnim mestima.
Comment