Masina je kupljena. Odmah porucena dva sundjera od rupesa. Zuti i beli. Iskreno kopije, ne hvala. E da, dobih i 3god garancije.
Masine za poliranje
Collapse
X
-
Srećan rad, onda!
Ne znam šta je manje zlo, kupiti kinesku kopiju nečega ili da ti Kinez od početka dizajnira nešto?
Ta kopija Rupesa je imala ekscentar okretanje diska, a to je baš dobra stvar."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Da taj kinez valja imao bi garanciju neku.Osnovna stvar makita original, ja imam, srafilicu, svaki deo moze da se menja i ima na stanju. Isto tako villager ima svoje servise. Sto se masine tice, ne bavim se profi, a sa straus masinom, 3m sredjom pastom, sonax perfect finish i rupesovim sundjerom sam ostvario rezultat bez svirlova i holograma. To govori da je ipak do sundjera i paste a masina manje vise. Bitno je da ne gubi obrtaje i potenciometar da ne zeza.Last edited by dax998; 29.04.2020, 17:54.
Comment
-
-
Originally posted by slobodank View Post
Comment
-
Comment