Hvala puno, sad nadjoh podatak da je Alfatex posebna firma iz UK koja proizvodi taj materijal... Mada nebitno - znamo koji je materijal. Kacim slike uskoro, u sustini delovi koji su malkice kriticni su centralni naslon za ruku sa kutijom ispod i naslon na vratima na vozacevoj strani.
Dubinsko pranje enterijera i neba
Collapse
X
-
-
Moje iskustvo je malo drugacije po pitanju alkantare,proces je isti kao i uvek samo sto nema 'cetkanja' vec se sve fleke resavaju sa m.f. krpom i na kraju standardno ekstrakcija.
Kada je sve zavrseno sa cistom m.f krpom preci povrsinu u istom smeru inace se materijal 'sareni' i ostaviti da se susi.
Comment
-
-
Comment
-
-
A jos bolje i jednostavnije da se stavi novo. Inace krov je od metala, ne od plute, tako da mi idejea sa ubadacima deluje neizvodljivoKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Na par mesta gde se platno odlepilo reseno heftalicom i izgleda bolje.
Ostaje jos taj srednji deo neba gde se odlepio sundjer koji lezi na krov tj limariju,kao sto kaze kolega Sri98.
Da li uzeti oho lepak(ili neki drugi,npr tigrokol),spric sa debljom iglom i to prilepiti do proleca pa onda raditi sve to kompletno i detaljno?Last edited by megan82; 07.11.2022, 19:43.
Comment
-
-
I Sintelan je dobar.
Ono sto meni treba je neki sto tecniji koji ne deluje odmah,jer bih ga ubacio u spric s debljom iglom i uspricao na par mesta na sredini gde se odlepio sundjer.
Da ne skidam celo nebo jer je procedura a samo na sredini je odlepljen,na prednjoj strani je siber,pozadi se nije odlepio.
Tkaninu sam resio heftalicom,ali ni ona nije bila strasna.
Comment
-
-
11071 Profesionalni trajni lepak u spreju koji se koristi kada se lepe velike površine. Može se koristiti za tkaninu, drvo, metal, plastiku, foliju, filc, fotografije, tekstil, staklo, gumu, keramiku, plutu, kožu, porcelan, kamen pa čak i teške materijale sa grubim površinama. Pravac raspršivanja može biti horizontalni i vertikalni. Prilagodljiva količina spreja ( X - visoka, M - srednja, L - niska). Izdržljivost na temperature: -30 - 80 stepeni Lepak je pogodan za stiropor i nema silikon u sebi. Lepak funkcioniše kao super lepak i momentalno lepi. Kapacitet: 500ml Proizvodjač: TESA Nemačka
Comment
-
-
Za ovaj lepak mora da se skida tkanina. Inace, pre par godina je cifra za zamenu kompletnog neba i tkanine na A i C stubovima za Aven**** karavan bila 80e, tako da bi za klasican hatch ( ne znamo o kom autu pricamo) bila 50ak.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment