Dubinsko pranje Enterijera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • forster
    CBC Senator
    • 24.04.2007
    • 244
    • Beograd

Dubinsko pranje Enterijera

Drage kolege,
    Ime mi je Vladimir, pa da nastavim dalje...
    Dakle, koliko je kvalitetno dubinsko pranje enterijera i gde? Koliko paze da nesto ne pocupaju nesto unutra? (neko ce pomisliti da imam maniju gonjenja, ali imam pojedina negativna iskustva, sa obicnim pranjem)
    Ako su strucni kao u servisima, bolje da ne idem
    1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
    2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
    3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Ja sam jednom isao na pranje enterijera u zicku, ona radnja zivi bili automobili, auto sport... i prali mi auto neki gluvo nemi mladici, reko svaka cast gazdi sto ih je zaposlio...

Medjutim, ispostavilo se da su mi izgrebali presvlake, skoro pocepali, ne znam kako i cime, mozda kad su u****vali, pomesali moje patosnice sa patosnicama od drugog auta i covek za malo da ode sa mojim patosnicama (zadnjim) srecom sam primetio pa sam ga JA zaustavio... onda izvadili mi pepeljaru i oprali i onda nisu znali gde su je stavili. ubio sam se objasnjavajuci i rukama i nogama, pantomimom da hocu svoju pepeljaru itd... onda ja pijem kafu a oni dodju da me pitaju nesto, vrte rukama, pa pokazuju one svoje znake, a ja nemam pojma sta koji znaci... na kraju je ispalo da su me pitali da pomerim auto... ma bilo je ludo i nezaboravno inace zaista su dobro oprali auto i spolja i iznutra,brate mili, prali su ga brat bratu 2-3 sata, smorio sam se do daske, procitao sam sigurno troje novine, popio 2 kafe, setao, obilazio okolne radnje... nikad da bude gotovo... u zivotu mi nije toliko trajalo pranje. imaju kao neku masinu za to dubinsko ciscenje mada ja i ne primecujem bas neku razliku al ajd...

pa ako imas zivaca da se zezas sa njima idi tamo... stvarno pedantno peru i detaljno. ali vodi racuna, nadgledaj ih da ti ne izgrebu presvlake i ne pomesaju patosnice sa tudjima... ne znam da li rade jos uvek oni...

Comment

• forster
      CBC Senator
      • 24.04.2007
      • 244
      • Beograd

Ima li jos neko misljenje?
      1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
      2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
      3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• dukili
        CBC Veteran
        • 29.08.2005
        • 104
        • pancevo

mislim da gluvonemi ne treba da peru kola
        "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
        da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

A sta da rade, kako ih zaposliti?

Comment

• Kolja
            CBC Član
            • 07.02.2006
            • 50
            • Novi Pazar

Ako imas nebo cija se podloga sastoji od sundjera nikako ne peri.Moj stari je tako ostavio saab 9000 na "dubinsko" i kad se vratio imao je sta da vidi.Nebo opalo skoro do sedista,stranice takodje jednom recju uzas...Posle ga je to kostalo jos dodatnih 150e za materijal koji ni priblizno nije isti kao sto je bio fabricki i ruke.Ne zelim da uticem na tvoju odluku,ali isto tako ne zelim da ti se desi ovo gore navedeno...

Comment

• dukili
              CBC Veteran
              • 29.08.2005
              • 104
              • pancevo

Originally posted by Marko001
              A sta da rade, kako ih zaposliti?

da peru motocikle?

osim sto su izgrebali presvlake i tesko su se sporazumeli sa vlasnikom vozila, sve ostalo je bilo korektno. znaci, mogu i to da rade.

inace sam u prilici da se s vremena na vreme druzim sa gluvonemim osobama i znam da mogu raditi najrazlicitije vrste posla, npr. visokokvalifikovani zubni proteticar na VMA.

a beogradske cene pranja su previsoke, ko prolazi kroz pancevo moze da ustedi sigurno 200din.
              "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
              da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• miroslavm
                CBC Senator
                • 13.02.2007
                • 208
                • Beograd, Zvezdara

Je li to isto što i hemijsko čišćenje automobila? Mislim, i mene interesuje, ali neki suvlji postupak

Comment

• Aki993
                  CBC Početnik
                  • 16.07.2022
                  • 4
                  • Beograd
                  • BMW GT 318

Usisivac za dubinsko pranje

Pozdrav drustvo, ja sam Aleksa. Koju biste mi usisivac za dubinsko pranje preporucili da kupim u ovom trenutku? Ako neko moze da posavetuje bilo bi sjajno...Hvala !

Comment

• Aki993
                    CBC Početnik
                    • 16.07.2022
                    • 4
                    • Beograd
                    • BMW GT 318

Meni su preporucili neke masine, ali nisam siguran za koju da se odlucim. Znam za marku Karcher, ali puzzi je trenutno skup. Ima na jednom sajtu dobra ponuda...https://correcto.rs/kategorija-proiz...binsko-pranje/
                    Oni preporucuju ovu Star Combo 10/1, kazu da je vrhunska masina. Ona je kao verna kopija masine Karcher Puzzi 10/1, tj oni kazu da nije kopija uopste vec je prica za sebe. Deluje dobro i dobra je cena, ali bolje da cujem misljenja drugih...

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

ima ovde par ljudi koje se bave time, samo jos da se pojave
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                      X