Zanima me koja je efikasnija klima u radu da li automatska ili manuelna klima.Naime gledam bas ovih dana kada je malo prigrejalo kod drugara u autu klima hladi bas da se zaledis na 2-3 brzini,a kod automatkse npr ako je podesena na 23 stepena drzace je oko zadate temperature pa se ne osjeti neka bas razlika spoljasnje i unutrasnje dok kod manuelne ta razlika se znatno osjeca.Po svemu tome ja mislim da je manuelna bolja jer hladi dok se ne zaledis a auto samo oko zadate temperature.Dal je stvarno tako ili je u necemu drugome stvar??
Automatska ili manuelna klima na autu
Collapse
X
-
Kakve veze ima, radiće ti obe posao odlično. Nemoj da ti to bude kriterijum za odabir kola. Imam manuelnu klimu i lako se kontroliše. Primer sa mog auta, upališ klimu, imaš 4 brzine ventilatora i samo obrćeš prema potrebi, vrlo prosto.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
-
-
Re: Automatska ili manuelna klima na autu
Originally posted by hisdZanima me koja je efikasnija klima u radu da li automatska ili manuelna klima.Naime gledam bas ovih dana kada je malo prigrejalo kod drugara u autu klima hladi bas da se zaledis na 2-3 brzini,a kod automatkse npr ako je podesena na 23 stepena drzace je oko zadate temperature pa se ne osjeti neka bas razlika spoljasnje i unutrasnje dok kod manuelne ta razlika se znatno osjeca.Po svemu tome ja mislim da je manuelna bolja jer hladi dok se ne zaledis a auto samo oko zadate temperature.Dal je stvarno tako ili je u necemu drugome stvar??Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Realno mislim da i manuelna klima zavrsava posao,hlade dobro i jedna i druga,automatska je malo komplesnija ali nemoj da ti to bude presudno,ladice i jedna i druga.Probaj kod drugara da stavis na 18 pa da vidis kako de da te ohladi.Ja imam auto sa dvozonskom klimom,jako dobro hladi ali ako nemas previse para na bacanje uzmi manuelnu.Mislim da sve zavisi od love,ako imas mgucnosti uzmi klimatronic ako ne uzmi manuelnu,najgori izbor je da ne uzmes klimu,ja znam da auto vis ene bi uzimao bez klime!pOZZMogu me kontaktirati svi ljubitelji ital dizajna
Comment
-
-
Glas za digitalnu klimu posto mozes preciznije da odredis stepen rashladjivanja, imao sam iskustva i sa manuelnom, naravno zavrsava posao ali ova je malo sofisticiranija + lepse izgleda.. (sto je manje bitno ali ako mozes da biras...)
I odlika digitalne, sto je dvozonska(ili cetvoro), desavalo mi se da je suvozacu hladno, pa on lepo sebi poveca temperaturu i sve ok..
Comment
-
-
Zar svaki auto nema mogućnost regulacije usmerivača kao i količine protoka vazduha kroz njih potpuno odvojeno za vozača i suvozača? Stilo ima čak i regulaciju i na zadnjem sedištu, sa sve manuelnom klimom.
Kapiram da je jednostavnije sa digitalnom, i ako već može da se bira, ali nešto nisam primetio da je to putnicima u kolima posebno bitno. I tako je to sve jedna te ista kabina, tako da i ta digitalna klima zapravo radi (odnosno pokušava da radi, je'l ni ona nije superpametna, bar što se tiče nekolicine automobila u kojima sam se vozio) ono što bi moralo ručno da se radi. Kad kažem da nije mnogo pametna, takođe zahteva povremeno kliktanje i korigovanje, po osećaju, ništa značajno drugačije u odnosu na manuelnu - i nju isto koriguješ čim osetiš neprijatnost.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Ma ko ima mogucnosti nek doplati za climatronic a ko nema posao ce mu zavrsiti i manuelna.Ja nemam iskustva sa manuelnom klimom ali digitalna uspe da razladi vozilo jako brzo,par minuta je dovoljno i posle uzivas u voznjiJedino sto znam da nikad ne bi vise kupio auto bez klime,to je sad postala normalna stvar
Mogu me kontaktirati svi ljubitelji ital dizajna
Comment
-
-
na osnovu čega se iznose pretpostavke i nasimična nagadjanja ???
pa ovde je priča o jednoj čisto tehničkoj stvari.
dakle, činjenice.
nije se ništa promenilo, niti će se išta menjati u skoroj budućnosti.
i dalje važe ista pravila termodinamike danas kao i u 90tim godinama.
konkretno, i dalje se koristi rashladno sredstvo pod oznakom R134a u automobilima.
dok se ne izmisli neko bolje, drugačija mešavina sve klime će imati podjednaku efikasnost rada bez obzira na kozmetiku šarenih lampica, dugmića i svetlulcavih ekrana.
osnova rada klima sistema je prebacivanje toplote, toplotna pumpa i to je prosto tako- fizička zakonitost.
dakle, da se manemo pogadjanja i malo više držimo onoga što je dokazano i objašnjeno u knjigama.
samo ih treba čitati, makar i u prolazu.
tehničke sprave imaju principe na kojima rade, tačno se zna kako i zašto se nešto dogadja, i kakve su posledice rada.
mesta bilo kakvim nagadjanjima u radu tehničkih sprava prosto nema...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Da li to znaci da ce u istom vremenskom intervalu klima ohladiti kabinu i kod novog automobila i kod onog iz 90-tih??
prosta matematika.
imaš auto toplotnog kapaciteta recimo 24 kWh.
imaš klimu toplotne jačine 12 kW.
vreme je 24/12 tj 2 sata kontinualnog rada.
bitno je koliki je toplotni kapacitet auta, a to zavisi od njegove konstrukcije kao što su površine metala, uglovi pod kojim se nalaze i na koje zrači Sunce, površina stakala, tip stakla i njihova propusnot toplote odnosno stepen refleksije, interijer auta, boja karoserije, debljina termo izolacije krova, vrata, gepeka, infracrvena barijera na staklima, itd itd.
auto bolje kosntruisan što se tiše parametara termičke izolacije se i brže i lakše ohladi i obrnuto.
sa druge strane, jačina klime ne zavisi uopšte od tih parametara i ona je neka fiksna konstruktivna vrednost.
shodno tome, auto sa što boljom termo izolacijom a što jačom klimom će uspeti brže da rashladi.
godište sa time nema veze, već pre svega koliko se štedelo pri konstrukciji i izradi datog modela auta.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment