izvinjavam se za mali off. gde si radio remont kompresora klime tj gde si naso lezajeve i da ne znas mozda oznaku ili dimenzije istih. hvala unapred. pozz
Stilo 1.9JTD Servis kompresora klime,savet ??
Collapse
X
-
Ovo i mene zanima taj remont i promena lezajeva. Esad sto se tice tvog problema, slican sam imao na BMW-u. Cim se klima tj. kompresor ukljuci kais udari, cuje se lupa. Uzrok kod mene je bio u spaneru koji je iako nov bio los...
-
-
Originally posted by zverkoizvinjavam se za mali off. gde si radio remont kompresora klime tj gde si naso lezajeve i da ne znas mozda oznaku ili dimenzije istih. hvala unapred. pozz
Comment
-
-
@ zverkoRemont kompresora najpouzdanije mozes da uradis kod PILIP frigo
011/375 77 88
@ kole Da li je remenica alternatora CRNA (boja) ili nije?
Ako nije crna moras da zamenis remenicu za CRNU i remenicu radilice za modifikovanu.Ako je procedura vec odradjena onda bi trebao da imas BELU tacku na obe remenice.
Dok se to ne uradi cvili kais kao gladan pasPoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
@gavra: majstore, gore popljuvase taj servis a ti me saljes tamo...
btw, juce sam zvao neke kod plavog mosta i ono sto je najbitnije je da imaju lezaj a majstora koji ce da uradi remont imam (SALE na ceraku)deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverko@gavra: majstore, gore popljuvase taj servis a ti me saljes tamo...
@kole zameni samo remenicu alternatora i vozi....Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Stilo 1.9JTD Servis kompresora klime,savet ??
Pozdrav,
Intersuje me da li je neko radio zamenu lezaja kompresora za klimu i koliko ga je to stajalo. S obzirom da je pocheo da mi se chuje u voznji , razmisljam i ja to da uradim, pa me interesuju iskustva ?
Pozdrav,
Vlada
post prenet iz druge teme
Comment
-
-
Zar nije najlakse da promenis lezaj, pa ako se vise ne cuje onda nema problema a ako se cuje izgubio si smeh pare(nisu izgubljene imas novi lezaj). Inace na puntu je kompresor klime nezasticen, t.j podkrilo ne prekriva taj deo pa voznja po mokrom ubije lezaj na remenici jer upada voda.
Meni se non stop cuo kompresor(sad poslednji put) i promenjen je samo lezaj. 1. put i kad radi, ali preko 2500rpm se nista nije culo(Lezaj), 2. put mi se cuo samo kad ne radi klima, lezaj zaribao i skroz se istopio, zapalio buksnu, plastike... i napravio cudo u kompresoru(TAJ KOMPRESOR JE BIO REMONTOVAN OD PREDHODNOG PUTA). Posle toga kupim polovan kompresor kome se lezaj vec cuo, vozio sam ga skoro 1 god. dok nisam naleteo na vec gotov lezaj, tipski za remenicu kompresora klime.
Comment
-
-
Originally posted by celicZar nije najlakse da promenis lezaj, pa ako se vise ne cuje onda nema problema a ako se cuje izgubio si smeh pare(nisu izgubljene imas novi lezaj). Inace na puntu je kompresor klime nezasticen, t.j podkrilo ne prekriva taj deo pa voznja po mokrom ubije lezaj na remenici jer upada voda.
Meni se non stop cuo kompresor(sad poslednji put) i promenjen je samo lezaj. 1. put i kad radi, ali preko 2500rpm se nista nije culo(Lezaj), 2. put mi se cuo samo kad ne radi klima, lezaj zaribao i skroz se istopio, zapalio buksnu, plastike... i napravio cudo u kompresoru(TAJ KOMPRESOR JE BIO REMONTOVAN OD PREDHODNOG PUTA). Posle toga kupim polovan kompresor kome se lezaj vec cuo, vozio sam ga skoro 1 god. dok nisam naleteo na vec gotov lezaj, tipski za remenicu kompresora klime.
Ja kod Stila nisam uspeo ni remen da skinem. Zatezaču se prilazi sa donje strane sa skinutim desnim točkom. Muislim da nije moguće sa kanala već samo sa stubne dizalice.
Comment
-
Comment