magla iz klime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petarv
    CBC Početnik
    • 28.06.2008
    • 2
    • beograd

magla iz klime

Poydrav svima, imam audi a4 1.8 T
    juce na putu mi se desilo nesto po prvi pu kad sam posle pola sata voynje stao da sipam gorivo pod autom sam video lokvu vode. Desetak minuta nakon toga u vožnji na oko 120 km/h samo iz dva otvora za ventilaciju na centralnom delu se javila beličasta magla ili dim, bez mirisa, stao sam isključiuo pšroverio i ništa nije bogu hvala gorelo. Nastavio medjutim po uklučivanju klime ponovo beli dim ali kad sa pritisnuo dugme nalik tarabici na konzoli za klimu dim je nestao, osetio se značajan pad u nivou hladjenja, vozio sam jos dva sata nakon toga sa klimom na minimumu bez dima.
    Sta mislite da je problem, da li da ne vozim do ponedeljka kad počnu da rade servisi.
    Inače Klima je servisirana marta meseca uAutokomercu kad su je proverili i dodali gas, promenjeni i svi filteri.
    Hvala
  • saller.ns
    CBC Član
    • 13.12.2006
    • 14
    • Novi Sad-Liman

Ta lokvica vode ispod auta je normalna jer ti radi klima,a za onu paru mislim da nije nista strasno i da je to zbog sudara hladnog i toplog vazduha.

Comment

• oooo quattro
      CBC Veteran
      • 01.08.2007
      • 126
      • Zrenjanin

Meni se dešavalo nešto slično na službenoj astri G.
      Kad vozim auto sa uključenom klimom sve je u redu ali kad isključim klimu u toku vožnje iz sistema za ventilaciju počne da izlazi magla (vodena para pratpostavljam, a možda i nije) bez mirisa. Nemam pojma šta se dešavalo. Da li je to samo isparavanje kondenza, mada mislim da to ne bi trebalo da se dešava kroz sistem za ventilaciju ili je nešto drugo u pitanju? Više ne vozim taj auto ali me zanima šta bi to moglo biti.
      Pozdrav!

Comment

• bili
        CBC Senator
        • 13.11.2007
        • 208
        • NS

"Magla" iz klime je normalna pojava i dešava se zbog velike vlažnosti vazduha.

Za 5 godina korišćenja dva vozila sa klimom samo dva puta mi se to desilo.

Prvi put sam se u*r'o k'o beba u pelene, sreća da su samnom bili neki rodjaci Kanadjani, koji su mi objasnili o čemu se radi, jer su oni kola sa klimom imali i pre 20 godina, pa dobor znaju o čemu se radi.
        VW über alles.

Comment

• foRce
          CBC Senator
          • 03.11.2005
          • 213
          • Novi Beograd
          • Honda Accord Sport, Rover 600

To se i meni desilo par puta, ali sam znao o cemu se radi.U svakom slucaju je neprijatno za onoga ko ne zna o cemu je rec

Comment

• petarv
            CBC Početnik
            • 28.06.2008
            • 2
            • beograd

hvala na odgovorima

Hvala svima na odgovorima, proverio sam i u servisu i dobio odgovor kao vaš
            Inače klimica šljaka bez problema.
            Možda ce i još kome pomoći odgovori ovde.

Comment

Working...
            X