Dal neko ima iskustva sa sprejevima za čišćenje klima uredjaja od bakterija,gljivica?Koji je naj efikasniji preparat?
sprej
Collapse
X
-
kupi u apoteci 'asepsol' sprej ili koncentrat, pa napravi sprej. isprskaj sve izlaze iz ventilacije, ukljuci ventilator na max i prskaj minut-dva u otvor gde u****va spoljni vazduh da uvuce u ceo sistem. ovo je 5x bolje i 5x efikasnije resenje od sprejeva namenski napravljenih za ciscenje ventilacije."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
-
-
da,da,jos najbolje da skines filter i uprskavas unutra da ga vazduh povuce kao maglu kroz ceo sistem. inace imaju dve varijante, jedna mirise nesto neutralno, prijatno, a druga mentol, jace. u svakom slucaju, miris ne traje dugo, a i nije mu to namena, mislim da mirise, vec da unistava gljivice, bakterije i sl.
nebitno za ovu temu, ali ako vam smrde noge, isprskajte i noge i cipele, i 'voila!'"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Ja sam kupio u AP sportu neki sprej (penu) koji se crevom koje dodje uz njega uvuce u otvore ventilacije i naprska .E sad sam je prskao dok ne pocen da izlazi pena da budem siguran da je pena svud.Nema neki specijalan miris onako deterdzentski i treba izluftirati kola kad se sve zavrsi. Inace pena skroz nestane.
napisacu utiske dok malo izvozam kola.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Originally posted by RedboXJa sam kupio u AP sportu neki sprej (penu) koji se crevom koje dodje uz njega uvuce u otvore ventilacije i naprska .E sad sam je prskao dok ne pocen da izlazi pena da budem siguran da je pena svud.Nema neki specijalan miris onako deterdzentski i treba izluftirati kola kad se sve zavrsi. Inace pena skroz nestane.
napisacu utiske dok malo izvozam kola."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
asepsol je zakon za dezinfekciju posto ubija sve poznate gljivice, bakterije i viruse cak i HIV. ja ga koristim za dezinfekciju kucne klime a u kolima su mi dezinfikovali gratis kad sam iso na servis klime mada nije zgoreg svremena na vreme uraditi to i u kucnoj reziji.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by RANKkupi u apoteci 'asepsol' sprej ili koncentrat, pa napravi sprej. isprskaj sve izlaze iz ventilacije, ukljuci ventilator na max i prskaj minut-dva u otvor gde u****va spoljni vazduh da uvuce u ceo sistem. ovo je 5x bolje i 5x efikasnije resenje od sprejeva namenski napravljenih za ciscenje ventilacije.
Kad sam pitao u apoteci ona zena mi nabrojala nekoliko koje imaju, cak i nesto sa antibiotikomVectra B 1.6 16v 1998
Comment
-
-
Ja koristim asepsol u spreju(mirise na kokos a bila je i zelena jabuka) u kuci za dezinfekciju prostorija i kucne klime tj.unutrasnje jedinice.Za auto jos nisam probao ali uradicu i to uskoro.Isprskacu prvo unutrasnje otvore od klime a onda izvaddim polen filter ukljucim klimu i prskam prskam prskam pa onnda vratim filter i to bi trebalo da je to?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
Comment