Obican asepsol, sluzi za dezinfekciju medisinskih uredjaja i tako to, ja to koristim vec goinama kako na klimi u firmi i kod kuce tako i na kolima, i nema bolje, oni sprejevi i kojesta samo bacanje para.
Ja sam u apoteci kupio 5% rastvor, stavio u rasprsivac (maznuo zeni ) i prskao, e sad koliko potrosim pojima nemam, prskam ja to dosta ionako sve to izvetri nemoze nikakva steta da se naprevi, naprskam pa stavim da duva par minuta da se osusi, pa onda ispocetka.
evo ja sam kupio jedan a zove se asepsol aerosol tako da nije greska kad u apoteci pitas znaju one sta je to, a mirise kao one plave maramice za dezinfekciju.
btw prvo sam nafajtao sandale pa ako mi ne otpadne peta onda prska u kola
mislim sta ce mi peta necu jahati mustanga a kola mi trebaju
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
da,da,jos najbolje da skines filter i uprskavas unutra da ga vazduh povuce kao maglu kroz ceo sistem.
Na mojem autu se neposredno ispod polen filtera nalazi ventilator. Koliko je opasno po ventilator to sto se prakticno direkntno na njega prska sprej?
Inace, asepsol koristim u te svrrhe vec godinama i daje rezultate, al' mi je uvek frka kada to radim da ne zeznem veltilator.
kupio sam taj asepsol i naspricao u kola cak sam skidao i polen filter i naspricao unutra pazaci da ne ide direktno u ventilator i menjao smerove duvanja - na soferku, sa strane, napred, na noge sve to oko 15 min dok se nije osusilo
bilo je super oko 10 dana pa je pocelo ponovo da se oseca na vlagu ked se ukljuci ventilator a pogotovo klima
dali sam nesto preskocio odnosno nisam uradio kako treba ili da ponovim postupak
da odozdo nadjem crevo sto odvodi kondenzat iz kabine pa i njega da asepsolisem
kada sam na duzi put 15-20 min pre stizanja iskljucim klimu a vent kad stanem kolima da se ne desi da dobijem samar kad otvorim vrata i izadjem napolje
valjda se za to vreme osusi kondenzat
vlaga se osetila kada u toku voznje iskljucim klimu pa kasnije je ponovo ukljucim
danas sam nesto probao i radila jedno 15 min sve je bilo OK ???
Comment