Naknadna ugradnja klime za Megana II 2003 ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milan_3250
    CBC Početnik
    • 01.11.2008
    • 6
    • uzice

Naknadna ugradnja klime za Megana II 2003 ???

Ako neko zna gde u srbiji ima i koliko kosta ugradnja klime???
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Postoje dve varijante, prva je da odvezesh auto u neki od servisa koji se profesionalno bave time ili da kupish kompletnu polovnu instalaciju (npr. sa nekog polupanog auta koji chuchi na nekom otpadu) i onda to ugradish u nekom trecem servisu... Prva varijanta je bolja ali ne ochekuj da budu milostivi prema tebi kad pitash za cenu Ja sam na prethodnom autu imao iste namere kao i ti ali sam odustao kad sam dobio njihov mail sa opcijama i cenama ugradnje... U svakom sluchaju evo ti linkova pa ti vidi:

http://www.bmw.tv

Comment

• Milan_3250
      CBC Početnik
      • 01.11.2008
      • 6
      • uzice

Hvala na informacijama.Nisu pare problem ,samo da nadjem da to ovde neko dobro odradi.A cuo sam da u Grckoj kosta 400e ali do Soluna sto somuna.Pogledacu ovo.POZ Hvala

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Mislim da odustanes od toga.
        Mislim da je malo to ne moguca misija na novijim automobilima, toliko posla, budjenja, raskupusavanja cele prednje konzole, ugradnja nove centralne konzole sa prekidacima i instalaciom, hladnjaci, ventilatori, kompresor, ali ajde sve to i nekako, vec verovatno mora drugi motorni kompijuter, sto ima veze sa BSI, kod, kljucem karticom itd. tako da totalno ne isplativo.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Originally posted by Milan_3250
          Hvala na informacijama.Nisu pare problem ,samo da nadjem da to ovde neko dobro odradi.A cuo sam da u Grckoj kosta 400e ali do Soluna sto somuna.Pogledacu ovo.POZ Hvala
          Ne znam za Grčku, ali meni su ovi sa linkova tražili oko 1200-1300 evra za ugradnju u E36 318i, mislim da još uvek čuvam njihove mailove u sandučetu... Da je bilo 400 evra ugradio bih rado, i to dual zone

A ako uzmeš u obzir ovo što je napisao M, da su noviji automobili daleko kompleksniji i ima mnogo više "sporednih" stvari koje se moraju odraditi sa ugradnjom, možeš da očekuješ samo veću cenu. Mada, ko zna, zovi pa proveri, možda se prijatno iznenadiš. Srbija je ionako zemlja čuda...
          http://www.bmw.tv

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

400e ali samo za ruke mozda, a i to tesko.

Comment

Working...
            X