Kupovina automobila sa naknadno ugradjenom klimom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gt nebojsa
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 348
    • Preljina,Cacak

Kupovina automobila sa naknadno ugradjenom klimom

Mada vec postoji par tema o naknadnoj ugradnji klime u auto,mene ovaj put zanima druga strana problema,a sad cu da obrazlozim:
    Radi se o Skodi Oktaviji 1.9TDI motor jos nisam siguran da li je ALH,AGR?iz 2003. na koju je naknadno ugradjena klima.
    Posto sam tek danas video auto,i to na par minuta,jos uvek nisam stigao da proverim gde je klima ugradjena.Ostalo je u ok,brine me taj deo oko klime...
    Sama provera kako je to odradjeno sto se zanatskog dela tice,nije problem,uvek je tu Autocacak.Poznato mi je i sta je sve potrebno izmeniti pri ovakvom zahvatu.
    Ono sto mene zanima je da li neko ima iskustva sa "eksploatacijom" vozila sa naknadno ugradjenom klimom,tj. kako sve funkcionise,koji su problemi,koliko su pedantni bili domaci majstori...
    Posto jos uvek ne znam gde je klima ugradjena,a auto je iz BGa,tipujem na Polar klimu ili Autocacak(u BGu),posto je klima ugradjena ubrzo nakon kupovine automobila.Ako neko ima iskustva sa njihovim radom,bilo bi mi korisno da se izjasni...
    Cim saznam ostale detalje,dopunicu pitanje.
    'fala...
    Toyota Čačak
  • Wooodoo
    CBC Senator
    • 01.10.2005
    • 214
    • Beograd

Ja vozim auto sa naknadno ugradjenom klimom. Auto je tako dosao iz Italije tj. tamo je ugradjena, u pitanju je Audi B4. Nisam imao nikakvih problema koje ne bih imao i sa fabrickom.
    E sad, sto se tice majstora iz BG-a, velika je verovatnoca da je lose uradjena ako je radjena u beogradskom Autocacku. Ovo iz razloga sto je segrt koji radi kod mog servisera jedno vreme radio kod njih i pricao mi je da se nagledao svacega.
    Sto se tice Polara imao sam iskustva sa njima, ali nisu bila takva da bih mogao da kazem da bi oni dobro ugradili klimu. Ovo sto su meni radili su uradili profesionalno i pedantno i bio sam zadovoljan. U svakom slucaju mnogo bolji izbor od ovih "ovlascenih".
    http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• gt nebojsa
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 348
      • Preljina,Cacak

Da se radi o ovdasnjem (Cacak) Autocacku,ne bih sumnjao,znam ko ugradjuje klime kod njih.
      O majstorima AC u BGu ne znam skoro nista,pa otuda dilema...
      Bio sam u Polar klima servisu prosle godine,dosta ozbiljno pricaju o svom poslu,koliko se pridrzavaju toga u praksi,ne znam...
      Mada se sve vise 'ladim sto se tice konkretnog automobila,jer mada je cena relativno povoljna ima par ulaganja koja ce brzo da dodaju 1000e na cifru-veliki servis treba da se uradi,prevod,u februaru registracija,zimske gume,par iritirajucih ogrebotina koje treba sanirati...
      Toyota Čačak

Comment

Working...
      X