Audi A3, zaglavili se dugmici od klime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marko1982
    CBC Početnik
    • 12.01.2009
    • 5

Audi A3, zaglavili se dugmici od klime

Dobro vece,

Imam digitalnu (automatsku) klimu u kolima, inace auto je 2001. godiste A3 i kako naslov kaze zaglavili se dugmici.
    Tacnije, kad ukljucim klimu i kliknem na primer dugme za donje ventilatore, to dugme se zaglavi i onda uopste ne mogu da ugasim klimu na ON/OFF dok nekako (jedva) ne odglavim to dugme. Odmah pored se nalazi i taster za grejac zadnjeg stakla, a on uopste ne reaguje kad ga pritisnem...

Please, ako neko ima ideju gde i kako bih ovo mogao da sredim...

Hvala!
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Audi A3, zaglavili se dugmici od klime

Imao sam isti problem sa A4. Radilo se o tome da je iznad držač za čaše i da je neko pre mene ko je vozio prosuo neki sok ili nešto drugo lepljivo i ulepio te dugmiće. Prosto, skinuo sam masku, očistio je alkoholom, vratio i sad sve funkcioniše kako treba Naravno, ne mora da znači da je iko išta prosuo možda se samo eto nakupilo prljavštine pa se zaglavilo
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Ji 4Tze
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 806
      • bg
      • Honda CR-V 4WD

Nakupi se prašina, umasti i ulepi pa zapekne ... recimo od katrana ili tako nekog đubreta iz duvandima, tako da je češće kod pušača ili nefilterisanih ventilacija.

Comment

• marko1982
        CBC Početnik
        • 12.01.2009
        • 5

Pa pretpostavio sam ja da je zbog prasine, a jedino sto nikad nisam probao da skinem tu masku gde je klima i muzika...
        Pokusacu, pa valjda ce da uspe. Nadam se da necu nesto da polomim

Comment

• DovlaK
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2008
          • 560
          • Beograd

Ako je moj stari uspeo da je skine a da ne polomi BAŠ NIŠTA onda svako može Nisam puno zagledao, ali skida se prvo okvir oko cele te konzole (oko radija i klime zajedno), pa se onda skida okvir oko radija, pa okvir oko klime... ne znam kako bih ti objasnio pošto mi nije auto tu pa da ti slikam, ali samo lagano i polako i obavezno ugrej auto pošto jelte plastika puca na hladnoći koliko god da si vešt
          Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Markoni147
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 537
            • Beograd, Zvezdara
            • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Pitaj Saleta da ti to sredi... Ostavio sam ti njegov broj vezano za zaglavljeni komad CD-a
            Pozdrav
            SEAT Klub Srbija

Comment

Working...
            X