Nabavka delova za klimu - Corsa C '04. 1.3cdti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zof
    CBC Član
    • 22.09.2008
    • 18
    • Beograd

Nabavka delova za klimu - Corsa C '04. 1.3cdti

Gde nabaviti delove za popravku mehanicki unistene klime za Corsu C 1.3CDTI 2004g. U pitanju su hladnjak i ventilator klime + resetka i usmerivac vazduha. Novi delovi su stravicno skupi, kopija/zamenskih nema, a po otpadima slabo ima za ovaj model.Ako neko ima neki pametan savet bicu zahvalan...

P.S. Gde posle napuniti klimu, naravno ne za 50eur, za te pare znam i sam naci?
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

Re: Nabavka delova za klimu - Corsa C '04. 1.3cdti

U sapcu imas sve naci...malo se samo potrudi a za punjenje imas ove sto rade frizidere pa ti napune za 20e. e posle toga u vecini slucajeva se covek kaje sto nije dao i 100e. ali majstoru za klime
    POZDRAV

Comment

• sdavid
      CBC Član
      • 26.03.2009
      • 34
      • novi sad

Imas u BG-u firme Euro 07, Kiler Hellas, Swiss trade bave se prodajom hladnjaka i slicno, pronadji njihove brojeve pa ih kontaktiraj oni to imaju po sigurno boljim cenama od vecine prodavnica a za polovno ne znam, moze da se desi da bude skuplje od novog

Comment

• Zof
        CBC Član
        • 22.09.2008
        • 18
        • Beograd

Originally posted by sdavid
        Imas u BG-u firme Euro 07, Kiler Hellas, Swiss trade bave se prodajom hladnjaka i slicno, pronadji njihove brojeve pa ih kontaktiraj oni to imaju po sigurno boljim cenama od vecine prodavnica a za polovno ne znam, moze da se desi da bude skuplje od novog
        Zvao sam sve nabrojane, samo na jednom mestu nasao zamenski hladnjak klime za Corsu 1.3d i to po ceni od 17.000din,sto je manje od originala ali opet papreno. Ostalo nema niko,tj.uopste se ne prodaje kao delovi one plastike sto idu oko klime,usmerivaci vazduha,resetka,samo se moze naci na otpadima.

Do sad sam uspeo naci na jednom otpadu hladnjak klime,ventilator klime i te plastike za 280eur+ugradnja+punjenje,oko 350eur otprilike ce izaci. Ako neko ima ideju gde traziti jos nek pomogne,ako mogu proci sa 50-100eur jeftinije sto da ne,ipak je SEKA trenutno u svetu i kod nas!!!

Comment

Working...
        X