shishtanje klima uredjaja c3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skakica
    CBC Član
    • 19.04.2006
    • 48
    • Nis

shishtanje klima uredjaja c3

Prvo da pomenem da sam od onih koji klimu ukljucuju jednom nedeljno po 5 min. i zimi i leti,i da mi je zadnji servis (menjanje filtera,dopuna gasa) radjen pre tacno dve godine a presao sam 18000km.Naime,sta se desava od skoro.na mom c3 od pre neki dan pocelo je da shushti kad ukljucim klimu i to se cuje iz ventilacionog otvora.Kompresor se ukljuci,osetim promenu zvuka motora i u pocetku je hladila ali evo danas nista.
    Da li je kais klime u pitanju ili shushti zato sto nema freona vise,pitanje je moje.Planiram ovih dana da posetim majstora,pa me cisto interesuje koja su Vasa misljenja povodom ovog mog slucaja.
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Re: shishtanje klima uredjaja c3

Ako ne hladi onda verovatno nema freona. A ako je klima prestala da radi od trenutka kad je zasustalo onda je verovatno neki spoj popustio ili je ispustio isparivac u kabini. Imao sam slucaj gde je isparivac pretruleo i cim je covek ukljucio klimu odnosno cim se napravio pritisak isparivac je popustio odnosno puko.
    Potrebna je kontrola kolicine freona u sistemu. I nakon toga moze da se utvrdi da li i gde je problem.
    Work to ride - Ride to work

Comment

Working...
    X