pozdrav svima ja sam novi clan i ovde postavljam prvo pitanje, naime imam opel kadet 1,6 single point (limuzina) godina proizvodnje 1989. sa ugradjenim gasnim uredjajem, koliko ja znam u ovim modelima opel nije ugradjivao klima uredjaje, pa me zanima da li postoji neka univerzalna klima koja bi se mogla u moj auto ugraditi, ili da li postoji mogucnost ugradnje klime iz DAEWOO-ovih modela (racer, nexia i ostali) posto znam da su veoma slicni ili mozda cak i isti, ako neko zna gde bih mogao to kupiti, koliko otprilike kosta sa ugradnjom ili bilo kakve informacije, molio bih da mi odgovori, unapred hvala....
Opel kadet 1,6 SPI 89.g klima
Collapse
X
-
Re: Opel kadet 1,6 SPI 89.g klima
Bez deeeebelog sexa nema tu klime. Odmah da ti skratim muke ako mislis da ces proci glatko. Sve je to KAO isto ali u principu je razlicito ima prepravki itd. tako da ako mislis da se zezas sa tim dan-dva onda neces napraviti sigurnoUglavnom to mnogi rese sa kutijom od astre ali zezanja koliko neces...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
-
-
Pa za cifru to sve zavisi koliko ce ko da bude gladan pa te odrapi ali tu ti je mnogo veci problem u vidu tvojih zivaca! Ne mogu ti napamet reci koliko ima akanja i sta sve treba da seces ali znam da to lepo potraje i uve jos samo ovo fali. Evo ja sam poceo kod mene da PRAVIM klimu u fabrickoj kutiji pa cu videti kako ce to sve da sljaka. Projekat se bas juce zapoceo,danas cu imati unutrasnji hladnjak a za nekoliko dana cu ubaciti hladnjak u kutiju i pocinje razvezivanje po kolima.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
super ajde kad zavrsis tu avanturu da mi preneses utiske i iskustva ako nije problem, moja sreca je u tome sto ja imam coveka koji ce mi to uraditi, ali zanima me sta mi sve treba i gde to da nabavim i koja je varijanta bolja (jeftinija) daewoo ili astra, cekacu da mi ti javis sta si uradio...
Comment
-
-
Uzivam ja u njemu svaki put kad se vozim
Klima pomerena za sredinu jula,ne stizem od obavezana kraju ce proci leto pa cu reci ma koji ce mi klima za zimu i tako sve u krug. Moram da se nategnem i da je zbombacim odmah posle Vrbasa!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment