Opel kadet 1,6 SPI 89.g klima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • janosh78
    CBC Početnik
    • 10.06.2009
    • 9
    • Ruma

Opel kadet 1,6 SPI 89.g klima

pozdrav svima ja sam novi clan i ovde postavljam prvo pitanje, naime imam opel kadet 1,6 single point (limuzina) godina proizvodnje 1989. sa ugradjenim gasnim uredjajem, koliko ja znam u ovim modelima opel nije ugradjivao klima uredjaje, pa me zanima da li postoji neka univerzalna klima koja bi se mogla u moj auto ugraditi, ili da li postoji mogucnost ugradnje klime iz DAEWOO-ovih modela (racer, nexia i ostali) posto znam da su veoma slicni ili mozda cak i isti, ako neko zna gde bih mogao to kupiti, koliko otprilike kosta sa ugradnjom ili bilo kakve informacije, molio bih da mi odgovori, unapred hvala....
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Re: Opel kadet 1,6 SPI 89.g klima

Bez deeeebelog sexa nema tu klime. Odmah da ti skratim muke ako mislis da ces proci glatko. Sve je to KAO isto ali u principu je razlicito ima prepravki itd. tako da ako mislis da se zezas sa tim dan-dva onda neces napraviti sigurno Uglavnom to mnogi rese sa kutijom od astre ali zezanja koliko neces...
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• janosh78
      CBC Početnik
      • 10.06.2009
      • 9
      • Ruma

kako to mislis sa kutijom od astre, odgovara li i od nje, znas li koliko prepravki ima i koja bi cifra otprilike izasla na kraju, mislim da li bi morao nesto seci od limarije, kabine i sl.

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Pa za cifru to sve zavisi koliko ce ko da bude gladan pa te odrapi ali tu ti je mnogo veci problem u vidu tvojih zivaca! Ne mogu ti napamet reci koliko ima akanja i sta sve treba da seces ali znam da to lepo potraje i uve jos samo ovo fali. Evo ja sam poceo kod mene da PRAVIM klimu u fabrickoj kutiji pa cu videti kako ce to sve da sljaka. Projekat se bas juce zapoceo,danas cu imati unutrasnji hladnjak a za nekoliko dana cu ubaciti hladnjak u kutiju i pocinje razvezivanje po kolima.

Comment

• janosh78
          CBC Početnik
          • 10.06.2009
          • 9
          • Ruma

super ajde kad zavrsis tu avanturu da mi preneses utiske i iskustva ako nije problem, moja sreca je u tome sto ja imam coveka koji ce mi to uraditi, ali zanima me sta mi sve treba i gde to da nabavim i koja je varijanta bolja (jeftinija) daewoo ili astra, cekacu da mi ti javis sta si uradio...

Comment

• Dexxter
            CBC Senator
            • 26.11.2007
            • 224
            • Svilajnac

Sve se moze napraviti samo je pitanje koliko se to isplati i kako ce nakon svega toga to da radi. Ipak sve to kosta a sta ako se ne pokaze dobro.
            Work to ride - Ride to work

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Pa posto manje vise sve pravim kosta ce me samo zivci
              Ako radi bice extra,ako ne radi bice baceno i to je to.

Comment

laki kad planiras da uzivas u autu stalno nesto cackas nikako da se skrasis

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Uzivam ja u njemu svaki put kad se vozim
                  Klima pomerena za sredinu jula,ne stizem od obaveza na kraju ce proci leto pa cu reci ma koji ce mi klima za zimu i tako sve u krug. Moram da se nategnem i da je zbombacim odmah posle Vrbasa!

Comment

Working...
                  X