imam problem s klimom, vozio sam auto kod majstora i utvrdjeno je da negde pusta gas. on je pregledao kompresor i sve sto se nalazi u motorskom delu i tu nigde ne pusta pa mi kaze da je 99% u pitanju hladnjak klime koji se nalazi ispod kontrolne table. ako je nako imao slican problem, nek mi kaze svoja iskustva,unapred hvala.
alfa 147 probem sa klimom
Collapse
X
-
Re: alfa 147 probem sa klimom
Zar se pri proveri zaptivenosti sistema ne koristi UV boja, da bi se tačno znalo da li rashladni fluid uopšte curi negde, i ako curi gde se tačno to dešava? Deluje mi kao da su ti odokativno rekli šta je problem...
Kondenzator, isparivač i slično, uopšte nisu jeftini da bi se napamet menjali, a možda uopšte to nije problem.
-
-
Svako ispustanje klime se moze utvrditi tacno. Nemoj da prihvatas odokativna resenja. Ako curi na isparivacu UV boja ce se pojaviti na kondenzovanoj vodi koja curi ispod auta. A i postoje testeri ispustanja gasa sa cevcicom koji moze da utvrdi 100% mesto curenja klime. Moj ti je predlog da se konsultujes sa nekim malo ozbiljnijim serviserom.Work to ride - Ride to work
Comment
-
-
Procitaj moje iskustvo, sa ove teme viewtopic.php?f=127&t=8308&start=50
Isto nisu mogli da ustanove gde pusta, pa je na kraju zakljuceno da pusta na sigurnosnom ventilu. Kako je kod mene resen problem pogledaj link.
Comment
-
Comment