Cuo sam od nekog kamiondzije da neko u Novom Sadu prodaje iste za 35 eur, velicine kutije za cipele, ubada se u upaljac. Nije neka para, jos samo da nadjemo gde je to u Novom Sadu...pa ako neko ima neku informaciju eto moze da je podeli sa nama .
mobilna auto klima na 12V - jel zna neko nesto ?
Collapse
X
-
Re: mobilna auto klima na 12V - jel zna neko nesto ?
hehehe.Ako je to to na šta mislim...hehehehe.Kutija ima ventilator i prostor gde se stavljaju one ampule za one portabl frižidere za izlete.Možeš da napraviš za 10€ sve to.A što se tiče efikasnosti...za svakog putnika po jedna,dve...ludo i brzo...
-
-
e, jbg, znao sam da je neki sheet, al sam mislio da makar ima neku instalaciju punjenu freonom, nalik normalnoj klimi...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Evo malo zakasnelog odgovora:
http://www.medisana-shop.com/products/v ... c2b7e1eafd
Moze da se kupi i licno, ne mora pouzecem. Setih se da sam za nekoga kupovao rasterivace glodara kod njih, bas u Jevrejskoj, to bese na Dorcolu. Sta znam, ozbiljna su firma.
A to za motor, pa ova klima NEMA kompresor... a koliko je efikasna, to tek treba utvrditi.
RajkoFiat Stilo 1.9 JTD
Comment
-
-
Originally posted by stefanvesAj cika Deki uzmi lepo okreni kuci frizider, pipni motor, pa mi javi je l topao !
Comment
-
-
Ma niste drugari uopste, ubili ste mi volju za portabl klimom .
Ipak, imam jedan neispravan cooler za vodu na poslu, nalik onim lafantanama, mozda se pozabavim njim posto ispunjava osnovni uslov - staje u gepek ! Posle cu da razmislim dal cu da ga kombinujem sa radijatorom u krilu ili fenom u nogamaOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment