voda u hladnjaku klime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

voda u hladnjaku klime

Imam utisak da mi je upalo par kapi vode dok sam prao hladnjak klime. Naime, hladnjak sam skinuo, okrenuo ga naopako, ostao je uspravno ali naopako (cevi na dole) zatvorio otvore cevi improvizovanim poklopcima ali kad sam skidao poklopce nakon pranja, video sam u njima po dve-tri kapi vode. Moguce da mi je i u hladnjak upalo par kapi. Koliko je to stetno i sta da radim sad?
  • magic33
    CBC Član
    • 26.12.2006
    • 26
    • Nis

Re: voda u hladnjaku klime

Znači,ako sam dobro razumeo,sistem je otvoren i skinuo si hladnjak i oprao ga.U svakom slučaju moraš na vakuumiranje sistema nakon montaže hladnjaka.A pre toga možeš ga ostaviti na suncu,voda će ispariti.
    p.s.voda u sistemu klima uređaja-havarija kompresora,zapušenje filtera sušača itd,itd...
    ...ludo i brzo...

Comment

• Arsa
      CBC Senator XXL
      • 25.09.2007
      • 345
      • Nis
      • MBw210, BMW e32

Hvala!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Odnesi kod bilo kog klimadžije ili ovih što pumpaju gume azotom. Azot upija vlagu, koriste ga servisi za klime da bi proverili curenje (jeftino) a i da bi pokupio vlagu iz sistema...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

Izvukli smo vlagu, napunili sistem (preko 1500 ml freona), taman sam vratio branik i sve lepo usrafio i ssssssssssssssssss, poludeo sam, brzom reakcijom mog prijatelja Zokija Stojanovica, spasili smo 99% freona ali nismo spasili moje zivce! Sad trazim novi hladnjak klime, auto je u garazi, skinut branik, lagano ludim (placem kad me zena ne vidi )
          Hvala u svakom slucaju, javicu se kad ga sredim!

Comment

• Arsa
            CBC Senator XXL
            • 25.09.2007
            • 345
            • Nis
            • MBw210, BMW e32

Jutros stigao novi hladnjak, namesten, pustena klima,sve radi i negde ne curi! Hvala nasem drugu clanu Dr. klimatologije Zokiju Stojanovicu!

Comment

Working...
            X