Klima - Opel VECTRA B 1.6 16V karavan '98

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • arcmik
    CBC Početnik
    • 02.10.2009
    • 4
    • Beograd

Klima - Opel VECTRA B 1.6 16V karavan '98

Poštovani,
    vlasnik sam dotičnog vozila. Klimu sam imao tj. radila je svega mesec dana od kako sam kupio auto. Posle toga logično je da sam je napunio full i onda mi je takođe kratko trajala, svega par meseci. Kupljen je polovan 2004. godine. Do sada sam sa njim prešao 60,000 km. Uz redovno održavanje kod ovlašćenih opelovih servisa jednom prilikom su mi rekli da je auto udaran i da se hladnjak klime mora menjati. Naime, pozvan sam u radionicu da mi čovek pokaže kad sam stvarno video da je saće ulubljeno tj. kao da je auto spreda bio nasađen na neki kamen.
    Ono što mene zanima je koliko bi mogao da košta taj originalni hladnjak (beše to davno, tako da sam se oprostio od klime, jer su mi nudili neku svemirsku cenu, ne mogu se setiti koja je) i koliko bi košta polovan i gde bih mogao da ga nađem?
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Re: Klima - Opel VECTRA B 1.6 16V karavan '98

Cena novog je relativna stvar. Zavisi od proizvodjaca ali onako odokativno oko 10000din. Za polovan stvarno neznam. A zasto ti ne bi prvo oterao kod nekog klima majstora da ti lepo iskontrolise sistem klime i utvrdi gde curi. Jer kod tih Vectri je mana kompresor klime. Pocne da suri na sastavu kompresora i ploce.
    Work to ride - Ride to work

Comment

Working...
    X