Peugeot 807, ne radi ni grejanje ni hladjenje
Collapse
X
-
Re: Peugeot 807, ne radi ni grejanje ni hladjenje
Cim otvorim oci, telefon u ruke
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Da ga nazovem za 10 dana, mozda ce imati
Ne uzdam se previse u njega
061/665-94-23
Comment
-
-
Samo da te obavestim da to moze da se otvori iako je zaliveno, meni su popravili napajanje za neki stari racunar, bilo isto tako zaliveno, ugrejali ga cini mi se sa onim fenom za popravku plasticnih branika, kad se to sve otupustilo lepo izvadili i resen problem, treba naci samo elektronicara koji hoce sa time da se petlja.I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
Sa duvaljkom na 450 stepeni, nismo uspeli da otopimo, postalo je kao beton, cudna neka smola. Moze sa nekom kiselinom, hlorom valjda ako ne gresim da se skida milimetar po milimetar tj sloj po sloj jer je tako majstor koji mi je rekao, otvarao neke zalivene ECU-eve. Nasao sam coveka koji bi se igrao sa time ali mi trazi 200e za opravkuKao retki su delovi, tesko se nalaze, komplikovano je. A bio sam kod brdo elektronicara, niko ne zeli ni da ga pogleda.
Skoro svaku opciju sam probao...
061/665-94-23
Comment
-
-
Kupljen NOV reostat preko ebay-a za 40 funti plus 23 funte dostava do mojih ruku
Sve ukupno od prilike oko 80e
Shonsy mislim da ce smajlici reci to bolje od mene
061/665-94-23
Comment
-
-
Reostat stigao juce. Danas namontiran, radi, duva, ubija
Sad mogu da se grejemmmmmA i hladim kad dodje leto
061/665-94-23
Comment
-
-
Prethodni blower resistor ti nije crkao bez razloga.Ventilator kabine se vrti minimalnom brzinom i kada je prekidac za brzine na poziciji iskljuceno a sve to iz razloga sto mora da hladi reostat koji se greje tj. u tvom slucaju greju se 2 kom. darlington tranzistora.Crkavanje resistora je u 90% slucajeva izazvano slabim protokom vazduha kroz polen filter koji je zapusen i nije redovno menjan pa je prezasicen prasinom i ne propusta dovoljno vazduha pogotovo pri malim brzinama ventilatora.Bez obzira gde se filter nalazi(ispred ili iza ventilatora) njegovo zapusenje postaje pogubno po reostat.
Zato savetujem redovnu zamenu polen filtera i redovan servis klime(naravno kod proverenih i savesnih majstora) jer elektronski reostati na novijim vozilima bas nisu jeftini...
Comment
-
-
Filter klime je menjan na svakom malom servisu na moje oci, a i mogao sam da proverim jer sam morao xy puta da skidam nosac filtera da bi prisao bilo cemu u motoru. A servisi su bili blizu jedan drugog zbog konstante upotrebe auta. Blower je radio samo na prvoj brzini, bilo koji sledeci stepen on se gasi skroz. Ja imam 3 reostata. 1 za glavni ventilator i 2 sa strane za 2 ventilatora. Kako god da okrenes, resio sam problem
061/665-94-23
Comment
-
-
Jel moze pomoc kako se pristupa i gde se nalazi reostat na peugeot 307.Imam isti problem da mi ventilator kabine na manjim brzinama radi a na vecim radi radi pa stane sam od sebe na jedno 30 sec i onda opet malo duva pa stane.Sumljam isto na reostat ali ne znam gde tacno da ga trazim.Ili jesi ili nisi.........LAV
Comment
-
-
Kod mene je reostat bio u kucistu ventilatora, a isti se nalazio ispod volana sa leve strane, ne znam kako je na 307...
061/665-94-23
Comment
-
-
Evo sta sam ja nasao na netu sa slikom i delom kako bi to trebalo da izgleda pa se nadam da moze pomoci ako neko bude imao slican problem.
Why Am I posting this data. Hopefully it will help other people with the same problems. Well on the same day Saturday 16/09/07 I started to...
started by removing the glove box and surrounding panels to gain access to the heater blower fan. This was not to hard and do risk of braking anything. 1. I removed the blower motor and navigating it past the wire looms and brackets. 2. Tested the motor blower on the battery charger in the...
Ja moj ventilator nisam jos stigao da rastavim i ne znam da li je na svim 307cama ovako kao na slikama, posto sam negde citao da je kod nekih
ventilator i elektronika spojena odnosno da se ne moze posebno zameniti reostat.
U veranu je reostat 9000 din tako da ako neko zna gde ima da se kupi neki jeftiniji neka kaze.Ili jesi ili nisi.........LAV
Comment
-
Comment