Teraj auto kod majstora ODMAH. Drugar je moj imao isti problem, u pitanju je neko crevo. Majstor kad je video gde i kako kaplje, umalo ga šlog nije strefio Nije to za šalu, neće gorivo tek tako da se oseća.
Kasnije ili eventualno sutra napisaću ti šta i tačno je bilo kod njega.
Pozdrav!
Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.
p.s. pitah drugara, i kao sto rekoh, ode mu neko crevo, ali se covek ne seca tacno gde. Sve u svemu pravac kod majstor Zike na proveru
Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.
Meni je prozviždao neki ventil, mali ventilčić na glavi motora (ako sam dobro skontao)... isti ventil kao što se nalazi u centru tubeless ventila na točku.... Došao burazer... izvadio taj ventil iz rezervne gume, uvrnuo ga tamo... i od onda ne badžuga benzin...
Ali ne samo što je smrdelo... već je curelo samo tako.... pa me je veoma brinula kombinacija vreo motor i "ladan" benzin... pa makar i NIS-ov.....
I mom pašenogu se osećao benzin kad uključi ventilator za grejanje kabinskog prostora (nema klimu ). Upozoravao sam ga par puta da pregleda i zameni sva creva. Nije me poslušao pa je polovinom decembra planuo i izgoreo motorni prostor. Sreća te je naišao vatrogasac (pošao na posao ) koji je u svom autu imao bocu za gašenje , pa je šteta samo 200eura, inače bi ceo auto otišao u PM. Nebih se igrao ni trenutka sa tim. Odmah kod majstora da ti kaže koja creva da nabaviš, kupuj i menjaj!
Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Comment