Da li neko mozda zna neki dobar ali mislim dobar klima servis u Banatu,naime ima fiata cromu 95. sa digitalno klimom ako ne gresim i proslog leta resih da je napunim tj odradim servis posto sam auto kupio pretprosle zime,te nisam iskreno ni isprobavao no selja sta zna pre crome sam imao stojadina... Servis su mi odradili u Kikindi neki skauti i klima mi je prilicno lose hladila i to od Kikinde do kuce u Novom Knezevcu i od kuce do Temerina nakon cega je prestala i pretpostavljam i procurila posto mi je ispod haube bilo sve od neke fluorescentne zelenkaste boje.Odem ja u isti servis gde mi oni kazu da je hladnjak procurio i oni tu ne mogu nista,znas ono matoro je to vozilo.A kad sam pitao de se zameni hladnjak polovnim ...auuuuuuuuuu pa znas ti sta je to pa to ne moze to ce srafovi od hladnjaka da popucaju itd itd.Da ne duzim posto su oni odradili proveru celog sistema i punjenje i to je kostalo 5800din i nepunih 300km voznje je meni to sto se kaze narodski crklo, ja se jako razocarao na stojadinu nisam imao takvih problema ha ha ha.Ima li resenja,nista nisam ni taknuo od proslog leta.Vozim auto tako kako stoji sve,a bas na ovom forumu sam procitao da i kompresor moze da strada ukoliko radi bez rashladnog fluida,sta me savetujete kolege forumasi.Topli pozdrav od Lale iz Banata.P.S. pomoc please

Comment