focusI 1.8td klima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goja
    CBC Član
    • 13.01.2009
    • 21
    • Beograd,Rusanj

focusI 1.8td klima

molim sve koji znaju gdje se nalazi isparivac ili unutarnja jedinica klime,sace na fokusu,2000 godiste i kako da dodjem do njega i ocistim,isperem ili sta vec...smrdi mi klima i jako lose hladi iako je zamjenjen freon i filter polena...cuo sam da ima i neko sredstvo koje cisti to sace,u spreju,valjda.samo se aktivira i ostavi u kolima da radi sa upaljenom klimom,ne znam jeli tacno i koje je to sredstvo...pozz
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Re: focusI 1.8td klima

Da ne bi bacao pare za dzabe skokni do nekog servisa da ti odrade dezinfekciju klime. Koliko sam ja upucen to kosta izmedzu 10e i 30e zavisno kojom metodom se dezinfikuje. Inace na isparivacu se skupe gljivice koje smrde na budj. Ima vise nacina da se to sredi ali po meni najefikasniji nacin je sa masinom za dezinfekciju.
    Work to ride - Ride to work

Comment

• goja
      CBC Član
      • 13.01.2009
      • 21
      • Beograd,Rusanj

postoji li mogucnost da je zacepljeno sace sa tom budji i da zbog toga slabo hladi?

Comment

• Dexxter
        CBC Senator
        • 26.11.2007
        • 224
        • Svilajnac

Ne. Ali mora da se izmere pritisci u sistemu jer je verovatno tu problem.
        Work to ride - Ride to work

Comment

• kele
          CBC Član
          • 20.08.2007
          • 95
          • Sonta

Kupi sredstvo za dezinfekciju u spreju ili 70% alkohol,skini filter polena,prebaci na hladjenje,ukljuci ventilator u kabini na 2 ili 3 i kroz prostor gde stoji filter polena prskaj sprejom.Vazduh koji uvlaci ventilator uvucice i to sredstvo i progurati preko isparivaca i ocistiti ga.Postupak ponoviti po potrebi par puta.Poenta je da se ventilator ne ukljucuje na najjacu brzinu jer moze da ti izgura tecnost u kabinu.

Comment

Working...
          X