Klima Fiat Brava 1.6 2001.godiste Curenje vode

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Azrael
    CBC Senator
    • 29.06.2006
    • 278
    • Kragujevac

Klima Fiat Brava 1.6 2001.godiste Curenje vode

Danas sam primetio da posle voznje sa ukljucenom klimom kada stanem i ugasim auto pocne da curi voda. Voda curi negde na sredini izmedju motornog prostora i kabine, nisam mogao da ustanovim tacno gde. Klima je napunjena i zamenjen je neki ventil na kompresoru pre 17 dana, a pre toga nije radila oko 10 meseci tj od kako je auto kod mene. Na kontroli posle 15 dana je ustanovljeno da pusta gas na Preostatu (valjda se tako zove) i na gumicama na kompresoru. Da li ovo curenje vode ima neke veze sa ovim surenjem gasa, ili je to sasvim drugi problem?
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Re: Klima Fiat Brava 1.6 2001.godiste Curenje vode

To je normalna pojava i tako treba da bude. Inace ta voda ide i kad klima radi i kad vozis. Samo sto ne mozes da vidis.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Azrael
      CBC Senator
      • 29.06.2006
      • 278
      • Kragujevac

Ovo mi je prvi auto sa klimom, tako da nisam znao da je to normalna pojava. Kada razmislim, mislio sam da je isto kao i sa kucnim klimama kada curi voda, ali nisam bio siguran pa sam zato postavio pitanje. Hvala na tome sto ste mi otvorili oci...

Comment

• eki86
        CBC Član
        • 15.11.2005
        • 82
        • Bor

A jel zna neko, gde je taj odvod na Cliu, posto ja curenje vode kod mene nisam primetio? Inace, klima normalno radi ...

Comment

Working...
        X