Jedina stvar koja me "kopka" u vezi mog prevoza je nedostatak klime...
Tek reda radi, kontaktirao sam ovih par "ovlashcenih" firmi po BG-u koje se neshta kao profesionalno bave time, ali cifre kojima oni barataju su kriminalne... Mislim, ochekivao sam neku manju pljachku, ali je skoro dva soma evrica malo mnogo i, naravno, neisplativo u mom sluchaju...
E sad, mene je jedan ortak odavde iscimao da ima kao nekog lika u Zemunu koji "rastavlja" BMW-ove i da taj ima shto ni Minhen nema
On je imao dobra iskustva sa njim, dakle zato ga i preporuchuje meni, ali ja sam malo skeptichan... Kod njega, veli ovaj moj ortak, mogu da dobijem "polovnu" klimu, dakle komplet instalaciju, i da neko mozhe da ugradi sve to lepo na mom autu, i da cu tako da puknem upola manje kesha. Interesuje me koliko je to pre svega pametno, i koliko je isplativo? Znate li ko bi naknadno mogao da ugradi sve to u moj auto, dakle neko ko zna svoj posao? Bio bih jako
kad bi oni koji su upuceni u ovo preneli njihova mishljenja, ili mozhda lichna iskustva.
Unapred se zahvaljujem!
Pozz

E sad, mene je jedan ortak odavde iscimao da ima kao nekog lika u Zemunu koji "rastavlja" BMW-ove i da taj ima shto ni Minhen nema

Unapred se zahvaljujem!
Pozz

Comment