na astri f 1.4 sa klimom mi magle stakla cim upalim grejanje, i na staklima mi ostaje kao lepljivo, uz to mi i smducka unutra na antifriz. da li je to iscepan hladnjak grejanja ili nesto drugo? ako jeste koja je procedura doci do njega?
magle stakla nenormalno astra f
Collapse
X
-
Re: magle stakla nenormalno astra f
Ukoliko nije u pitanju curenje antifriza, razlog magljenju stakala je cesto selektor cirkulacije vazduha koji je ostao u polozaju recirkulacije vazduha unutar kabine. Dakle, isti vazduh u vozilu stalno cirkulise bez priliva novog a disanje putnika stalno povecava nivo vlaznosti u vozilu sto dovodi do nenormalnog vlazenja stakala.Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
Comment
-
-
Na mojoj astri su stakla takodje nenoramlno maglila, doduse nema klimu. Uzrok: uopste nije imala filter kabine. Neko ga je nekada skinuo a drugi nije postavio. Stavljen nov filter i stakla zamagle koliko i na bilo kom drugom autu.
Comment
-
-
Proveri to sa curenjem antifriza, mada bi morao da primetis da pada nivo u posudi za antifriz. A inace jako cest problem je kod Astre F da majstor lose montira plastiku koja je iznad filtera kabine, tako da voda sa sofersajbne ide na njega. Osim toga ima jedan gumeni dihtung izmedju plastike kod brisaca i sofersajbne. Plastika se malo izvitoperi pa on ne dihtuje i isto curi voda na filter. To moze da se sredi silikonom ili lepkom za staklo.
Comment
-
Comment