Astra g 1.7 tdi, klima se 3 puta puni, i opet curi gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sony007
    CBC Član
    • 12.09.2009
    • 28
    • Beograd

Re: Astra g 1.7 tdi, klima se 3 puta puni, i opet curi gas

Originally posted by stolekiki
    para vise za bacanje na klimu i nemam, posto za mesec dana stize redovan servis i registracija..

otici cu kod ovog novog majsotra i platicu koliko treba za neki dijagnosticki pregled, ako moze da nadje i kaze mi sta je problem, i koliko ce da kosta popravka, ali naravno ako je neki veci kvar ovo leto se i necu hladiti

Originally posted by sony007
    Našao sam broj telefona, 063/600-047 pozovi se slobodno na mene da me poznaješ, kad budeš tamo traži Jocu majstora. A za pivo ću doći ne moraš da ga šalješ, da se ne ugreje
    danas nedelja, zvacu ga ujutru ako ne nadjem servis.. Znaci da kazem "Sony" me poslao?
    Tako je

Comment

• stolekiki
      CBC Član
      • 12.07.2010
      • 39
      • jagodina

nista, bio sam i kod tog drugog majstora, decko sve pregledao i nista nije mogao naci..

ostaje jos samo opcija da se proveri napred, i skine kabina, ali ni on nije mogao da kaze da je problem tu posto nije mogao videti ki kapku vode napred, a ni dole da curi.. nije bas mali i jeftin posao pa smo se dogovorili da cekam da ispusti opet pa da se onda skida kabina

jel moze neko da me posavetuje da li postoji laksi nacin bez skidanja pola auta da se proveri da li curi negde u kabini?!
      Potpis nije po pravilima foruma.

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Ti sam ti i rekao: sačekaj da prestane da hladi, pa proveravaj. Da ispušta na isparivač, osetio bi u kabini. Koje godište je vozilo? Da li ti je nakon prskanja creva produvan hlanjak klime? Da nije ostalo ulja i prljavštine u njemu, što nije moglo da se izvuče vakumiranjem. Pogotovo, ako je nekad popravljan sredstvima za dihtovanje, koja si spominjao. U svakom slučaju, sačekaj, jer osim UV lampe i detektora gasa, druga dijagnostika ne postoji u takvom slučaju.

Comment

• stolekiki
          CBC Član
          • 12.07.2010
          • 39
          • jagodina

2001 godiste, ne verujem da je nesto ciscen hladnjak, ali je dobro pregledan..

u kabini ne oseca se nista od mirisa, ali kao sto rekoh samo jednom sam osetio neki miris u trajanju od minut dva i to je sve, evo i danas hladila kao led

to sredstvo za dihtovanje nije stavljano, ali cu najverovatnije to staviti za neki dan, pa sta mi bog da, posto da razbucavam pola auta mi sad ne pada na pamet, pogotovo sto idu i troskovi za servis i registraciju

EXTRA bi bilo kad bih nasao neki servis koji ima taj "detektor gasa", pa da i sa njim se proveri, mozda bi sa njim mogla da se proveri i kabina? ako neko zna ko to ima u nekoj blizoj okolini, ja/cu/pn/kg/sv neka napise preporuku
          Potpis nije po pravilima foruma.

Comment

• djema
            CBC Početnik
            • 18.06.2011
            • 7
            • koceljeva

rekao sam ti pokusaj da nadjes serviz koji ima sondu za otkrivanje freona

Comment

• Stratos
              CBC Senator XXL
              • 10.09.2008
              • 2594
              • Novi Sad

Originally posted by stolekiki
              EXTRA bi bilo kad bih nasao neki servis koji ima taj "detektor gasa", pa da i sa njim se proveri, mozda bi sa njim mogla da se proveri i kabina? ako neko zna ko to ima u nekoj blizoj okolini, ja/cu/pn/kg/sv neka napise preporuku
              Šone i Raća u Kg imaju sve što je neophodno za servisiranje klimuređaja u automobilu,pa i UV lampu u kompletu sa naočarima.

Comment

• djema
                CBC Početnik
                • 18.06.2011
                • 7
                • koceljeva

svaki serviz ima UV lampu u kompletu sa naočarima. sto se tice kabine tu treba sonda koju stize direkno do hladnjacica ja sam bio u valjevu u servizu i nismo mogli da otkrijemo sa lampom gde pusta pa je majstor narucio sondu iz nemacke i resen problem za 5min mali hladnjak u kabini supalj sipali smo neku tecnost i zatvorili smo rupu ta tecnost kocta 3800+1000

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

I dokle ce da drzi?
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA