Pozdrav! Imam problem sa klimom u Audiju b4 1.6benz,klima je dograđena marke Diavia. Prošle godine je kompresor dva puta skidan,menjan mu je semering jer je (malo) puštao freon. Dopunio sam klimu u maju,radi ekstra,ali sa donje strane kompresora i dalje curi,kad opipam rukom,ostane sva zelena.Računao sam,nije toliki problem ako izdrži do kraja "sezone"...ali juče,nakon 2 sata rada pri visokoj temperaturi (i vazduha i motora),kompresor je počeo da drnda. Čuo sam to jer sam u tom trenutku stao (završio put),kad sam podigao haubu počeo je da dimi.Ugasio sam klimu,dim je stao...Sad kad upalim,čuje se jako drndanje,ali klima radi,tj i dalje hladi (mada,čini mi se nedovoljno).E,sad...
1.Sta drnda,ležaj ili..?
2.U svakom slučaju,sledi skidanje kompresora,popravka i zamena semeringa (ako je zbog njega cureo freon). Koliko popravka može da košta?
3.Problem je što sam iz Užica,ovde majstora za klimu nema,ne bi ponovo davao onome koji je radio prošle godine...Zna li neko dobar servis za klime u Čačku?
Svaki predlog je dobrodošao,hvala..
1.Sta drnda,ležaj ili..?
2.U svakom slučaju,sledi skidanje kompresora,popravka i zamena semeringa (ako je zbog njega cureo freon). Koliko popravka može da košta?
3.Problem je što sam iz Užica,ovde majstora za klimu nema,ne bi ponovo davao onome koji je radio prošle godine...Zna li neko dobar servis za klime u Čačku?
Svaki predlog je dobrodošao,hvala..