Imam problem sa centralom klime Webasto broj 97780F , Iveco broj41221090 u kamionu Iveco Stralis. Po dijagnostici je problem u komunikaciji centrala klime - body kompjuter (problem sa napajanjem). Moze li se ova centrala popravljati
Centrala klime Stralis
Collapse
X
-
Odg: Centrala klime Stralis
Slike su mutne i slabo se vide.Ako je u pitanju napajanje,taj modul ih ima vise pa sva napajanja treba proveriti.To se ne moze bez seme.Ako je problem sa napajanjem unutar modula,svaki elektronicar ce to resiti.Bilo bi dobro da si napisao tacan opis greske.
Comment
-
-
Mislim da je u pitanju napajanje unutar modula a do modula dolaze 2 napajanja koja su ok. Dao sam je na tretman pa ocekujem popodne rezultat, najveci problem je sto pri "crkavanju" modula grejanje se automatski stavlja na max pa je ne moguce voziti duze vreme.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu ali pitanje za servisere. Opet je u pitanju isto vozilo Iveco Stralis po serviserima i njihovoj aparaturi u sistem staje 700grama R134 i aparat tada prekida punjenje. Po Iveco servisu u sistem staje 840gr. Šta uraditi? Odnosno razlika od 140 gr koliko će imati lošiji uticaj na hladjenje. Na ovom rezultatu od 700gr stičem utisak da bi to hladjenje trebalo biti malo ubedljivije.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment