Kolege forumasi,
vozim Hyundai Getz 2003. godiste, kupio polovan pre 8 meseci.
Bila je u pitanju dobra kupovina, potpuno proveren i ocuvan automobil, veoma sam zadovoljan, ali,
nema klimu i to mi smeta kako je pocela vrucina(neverovatno zar ne?!).
Isao sam do ovlascenog servisa i kako oni kazu, skoro je neizvodljivo tehnicki posto je drugacije preparkovan motor,
u principu bilo bi moguce ali veoma skupo i zahtevno, u svakom slucaju neisplativo.
Da li postoji neka alternativa klimi, cuo sam za neko cudo sto se ugradi u kola u postojeci ventilacioni sistem, kosta nesto malo a radi slicno klimi, nije hladno kao da je klima ali je bolje od ventilatora, traje relativno kratko i mora da se dopunjuje.
Da li ima neko iskustva sa ovim, da li postoji i jos neko resenje?
Svaka informacija je dobrodosla posto temperatura raste li raste,
.
Hvala i pozdrav.
vozim Hyundai Getz 2003. godiste, kupio polovan pre 8 meseci.
Bila je u pitanju dobra kupovina, potpuno proveren i ocuvan automobil, veoma sam zadovoljan, ali,
nema klimu i to mi smeta kako je pocela vrucina(neverovatno zar ne?!).
Isao sam do ovlascenog servisa i kako oni kazu, skoro je neizvodljivo tehnicki posto je drugacije preparkovan motor,
u principu bilo bi moguce ali veoma skupo i zahtevno, u svakom slucaju neisplativo.
Da li postoji neka alternativa klimi, cuo sam za neko cudo sto se ugradi u kola u postojeci ventilacioni sistem, kosta nesto malo a radi slicno klimi, nije hladno kao da je klima ali je bolje od ventilatora, traje relativno kratko i mora da se dopunjuje.
Da li ima neko iskustva sa ovim, da li postoji i jos neko resenje?
Svaka informacija je dobrodosla posto temperatura raste li raste,

Hvala i pozdrav.
Comment